Love is the key с eMAG

Този февруари онлайн ритейлърът влиза в ролята на Купидон със специална романтична инсталация в центъра на София, подаръци и идеи за празника на любовта

И тази година сърцето с катинари на eMAG ще даде възможност на столичани и гостите на града да добавят романтика за празника на любовта. Между 11 и 14 февруари, на булевард „Витоша“, до паметника на Алеко Константинов, ни очаква специалната инсталация на онлайн ритейлъра Love is the key. През четирите дни, от 11 до 22 часа, всички желаещи могат да закачат свой катинар на голямото eMAG сърце, персонализирайки го с инициали, и така да станат част от популярната по цял свят символика за влюбени.

А това съвсем не е всичко – защото няма такова нещо като прекалено много романтика, и от eMAG отлично го знаят. Ако се снимаш със сърцето и своето обяснение в любов и споделиш в Instagram с #eMAGMoments, участваш в игра за 14 ваучера за пазаруване от онлайн платформата на стойност 50 лв., които ще бъдат изтеглени на томболен принцип. За онези, които искат да покажат, че са готови да посрещнат любовта в живота си, е другата игра на инсталацията. В нея можеш да се опиташ да отключиш един от катинарите на eMAG, избирайки от няколко ключа – ако успееш, участваш в игра за един от 50 ваучера на стойност 20 лв., които също ще бъдат разпределени на томболен принцип. Пълните правила на двете игри са на този линк.

На инсталацията ще се подаряват и тематични стикери с вдъхновяващи послания, които да ни напомнят дълго, че любовта е ключът към всичко.

А за тези, които все още не са избрали подарък за половинката или за себе си, на помощ идва селекцията на eMAG с идеи за празника.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*