Анди Студио и Ванко PUMP&RUN се присъединяват към „Нестле за Живей активно! Зима 2023“

Откритата тренировка с много настроение и движение очаква последователите на Живей активно! като изненада в програмата на събитието на 26 февруари

В програмата на първото градско зимно издание на „Нестле за Живей активно!“, успоредно с активностите на 26 февруари, ще има незабравима, забавна и активна изненада за всички участници, фенове и последователи на Анди Студио и Ванко PUMP&RUN. Анди Студио лично ще дойдат и ще се присъединят в неделя за открита тренировка, където заедно с всички участници ще се раздвижат под зорките насоки на техния треньор Ванко, който е основател на уникалната методика PUMP & RUN. За тези, които искат да се докоснат до атмосферата на събитието и да се включат в тренировката, може да гледат на живо във Фейсбук страницата на „Нестле за Живей активно! Зима 2023“.

„Здравейте приятели, аз съм Ванко, и от скоро правим активни упражнения с моите приятели Анди и Дани, а в неделя ще тренираме всички заедно! Винаги съм се борил двигателната активност да достигне до всеки – дали ще е ученик, лекар, адвокат или с друга професия, няма никакво значение, важното е да се движим. Защото това е в основата на всеки един от нас и ако искате да бъдете успешни в това, което правите – без значение дали са уроци, професии, хобита, вие трябва да се движите. И за мен е изключителна радост, че ще се срещнем, ще се забавляваме и най-важното – ще потренираме заедно, тази неделя на 26 февруари като част от програмата на „Нестле за Живей активно! Зима 2023“, сподели Ванко или по-известен като Vanko PUMP&RUN.

Анди студио също ще се включат активно: „Най-важното е да съчетаем спорта със забавление и да покажем на младите и по-малките, че да спортуваш може да е много готино, да бъде едно социално и приятно занимание. Нищо не може да ни спре! В този ден, на 26 февруари, искаме да направим нещо специално за нашите фенове, които вече от около 2-3 месеца супер много се кефят на Ванко, с когото ние тренираме. За тези 40 минути – нашият треньор ще стане и ваш. А ние заедно с вас ще изпълняваме всяка негова насока. Спортът и забавлението вървят ръка за ръка, живей активно!“, споделиха Анди и Дани от Анди студио.

Очакват ви още кънки на лед в пролетно време като хубавата новина е, че ледената настилка ще бъде идеална, а най-големия леден парк на Балканите в Княжевска градина ще отвори врати за безплатно посещение за желаещите да се включат в активностите на „Нестле за Живей активно!“. Фигурно пързаляне, шорттрек, хокей, кърлинг, както и много танци, зумба и професионални аниматори, които имат много активни игри за децата, очакват всички участници на Сирни Заговезни. Празникът започва с Активен Карнавал от Народен театър точно в 10:30 часа.
За повече информация следете във Фейсбук и на сайта на „Нестле за Живей Активно! Зима 2023“.

Повече за инициативата: 
Водени от убеждението, че активният начин на живот може да бъде алтернатива за всеки, през всеки сезон, по всяко време, инициативата „Нестле за Живей активно!“ вече 18 последователни години и с всяко издание предлага на своите последователи нови възможности да движение и активности.
„Нестле за Живей активно! Зима 2023“ се провежда с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Столична Община. Основни партньори на изданието са Фондация София европейска столица на спорта и Национална спортна академия. Зимното събитие е подкрепено и от Университета за национално и световно стопанство, Pulse Fitness & Spa, Pirin Spring, и се провежда с медийното партньорство на BGRadio, Darik radio, Cosmopolitan, 24chasa, dir.bg, Offmedia, Webground, Sportal group, Dsport, Skafeto, bg-mamma​.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*