TEILOR представя капсулната колекция TENNIS, вдъхновена от легендата Илие Настасе

Международната верига за луксозни бижута TEILOR, която присъства с четири магазина в България, представя капсулната колекция TENNIS от Илие Настасе. Тенис гривните са с нов дизайнерски вид и са създадени специално за 25-ата годишнина на бранда. Бижутата носят подписа на найуспешния румънски тенисист и първия 1 в световния тенисИлие Настасе.

Колекцията е дело на дизайнерския екип на TEILOR и се състои от пет модела гривни, всеки от които се отличава със специални детайли. Нововъденията намират израз в символичните елементи, интегрирани в закопчалката на бижутата, а именнотенис топка и тенис ракета, гравирани с подписа на Илие Настасе. Шедьоврите съчетават гъвкавост, устойчивост и безупречна симетриякачества, с които този тип аксесоари са добре познати.

„Истинска чест е, че моят подпис присъства върху гривните от колекцията и че заедно с TEILOR създадохме един разказ за смелост и решителност. Името ми винаги е било свързвано с постиженията ми в тениса, а сега символите на моя спорт са вплетени в бижу, което пише история и занапред ще продължава да вдъхновява. Посланието ми присъства и в албумите на TEILOR, които съпровождат всяка от гривните и които лично подписах с цялата си благодарност“, споделя Илие Настасе за съвместния проект с луксозния бранд.

Моделите са резултат от разработки в продължение на повече от една година. Клиентите имат богат  избор от бяло, розово или черно злато, с инкрустации от скъпоценни камъничерни или прозрачни диаманти, както и розови, сини и черни сапфири. От изброенитеизключително редкият черен сапфир е новост за марката, като за първи път се появява в бижу на TEILOR.

TENNIS от Илие Настасе е празник на успеха и отразява исторически момент, който е отбелязан със специален албум. В него е представена историята на капсулната колекция, заедно със снимки на своя вдъхновител. Всяка от гривните е придружена от подаръккопие на албума, подписано собственоръчно от румънския тенис доайен.

Годината, в която отбелязваме първите 25 години от съществуването си, е много важна за нас и искахме да направим нещо специално. Така се появи идеята да създадем капсулна колекция, с която да отпразнуваме отдадеността и амбициозността ни през цялото това време. Източникът на вдъхновение беше Илие Настасенайдобрият румънски тенисист на всички времена. За нас е удоволствие и привилегия, че той прегърна така сърцато целия проект и той вече е факт. Гривните са налични във всички магазини на TEILOR и гордо можем да заявим, че носят подписа на първия 1 тенисист в света“, заявява Флорин Енаке, основател и главен изпълнителен директор на TEILOR.

С течение на времето тенис гривните се превръщат в едно от найобичаните бижута, съчетаващи класика и модернизъм и остават непреходни за десетилетия. Интересен факт е, че този тип аксесоари добиват своята популярност в началото на миналия век. През 1978 г. тенисистката Крис Евърт губи именно такава гривна на корта по време на мач на US Open. Играта е спряна, а целият персонал се втурва да търси скъпоценното украшение. След срещата интересът към тези бижута нараства неимоверно и така стават познати катотенис гривни“.

Колекцията на луксозния бранд обогатява неговото портфолио, което включва широка гама бижута от злато, платина и титан с диаманти и скъпоценни камъни. Новите тенис гривни вече могат да бъдат намерени в магазините на TEILOR и онлайн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*