Първият официален LEGO магазин в България отвори врати в Paradise Center при невиждан интерес

Емблематичният бранд LEGO посрещна хиляди нетърпеливи фенове в Paradise Center с много изненади и ексклузивни отстъпки

 

Любимият на всички бранд за креативна игра – LEGO, отвори вратите на първия си официално сертифициран магазин в България с мащабно събитие, посрещайки хиляди развълнувани фенове. Голямото откриване се състоя на 19-и декември в София, в сърцето на Paradise Center, ниво 0, където невиждан наплив фенове от всички възрасти бяха посрещнати с много изненади и ексклузивни отстъпки. Официални гости-домакини на откриването бяха Юдит Шипош, Генерален мениджър на LEGO за Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка, Габор Томаш, директор на Bravostorе и Чаба Пототски – член на Bravogroup Holding.

„Отварянето на първия сертифициран LEGO магазин в България е важна крачка за нас и за развитието на любимия на малки и големи бранд за конструктори. LEGO е компания с изключително дълга история и сме част от детството на милиони хора. Вярвам че, днес, с  отварянето на първия LEGO магазин в страната, правим първата крачка в посока развиване на възможностите ни на българския пазар“ сподели Юдит Шипоуш, Генерален мениджър на LEGO за Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка.

„С огромно вълнение и радост отваряме вратите на нашия първи LEGO магазин в България,  където магията на строенето се среща с безкрайните възможности за въображение. Тук ви очаква пъстър асортимент от кубчета, мини-фигурки и невероятни LEGO сетове. Очакваме всички малки и големи LEGO фенове на нашите специални инсталации, за да превърнем идеите им в реалност“ допълни Габор Тамаш, Директор на Bravostore – представители на сертифицирания LEGO магазин.

Първите посетители на LEGO магазина в България имаха възможността да се възползват от промоционалните предложения – намаления от -50% за всеки втори закупен артикул, ексклузивни LEGO подаръци за първите 500 клиенти с покупки над 250 лв., както и още много специални изненади и колекционерски комплекти от най-големия LEGO асортимент в България.

Хилядите фенове, които посетиха магазина в деня на откриването се насладиха на автентично LEGO преживяване, създавайки своя собствена мини фигурка на BAM (Build-a-mini) станцията и се възползваха от невероятните възможности за игра с LEGO части в Творческия кът и стената с различни LEGO-фигурки по избор (Pick-a-brick-wall). Специалните инсталации в LEGO магазинът ще бъдат на разположение и за всички бъдещи посетители, фенове на легендарния бранд.

Освен множеството кътове и специални инсталации, магазинът разполага с най-голямата и ексклузивна колекция от LEGO комплекти, които не се предлагат никъде другаде в България. Част от ексклузивно предлаганите комплекти в магазина включват тематичните сетове на “Междузвездни войни”, “Титаник”, “Хари Потър”, както и “Звездна нощ” на Винсент Ван Гог – всички, създадени от  LEGO тухлички.

И понеже играта с LEGO няма граници, от първия LEGO магазин в страната споделят, че  асортиментът и атракциите около магазина регулярно ще се променят, за да доставят непрекъснато удоволствие на посетителите.

За най-верните си фенове, магазинът ще предлага и ексклузивни предложения с LEGO Loyalty програма – като подаръци, отстъпки, допълнителни точки и много други.

Всеки, желаещ да се потопи в цветния и креативен свят на LEGO, вече може да го направи в Paradise Center, ниво 0, а скоро и онлайн на www.lstore.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*