Четири Xbox игри идват в платформите Nintendo Switch и Sony

Xbox обяви, че четири популярни Xbox игри ще станат достъпни за платформите NintendoSwitch и Sony тази пролет.

Играта Pentiment на студио Obsidian Entertainment е първото ново попълнение, което е високо оценено от критиците и има спечелена награда за наративна приключенска игра с визуален стил, вдъхновен от историята. Налична е в PlayStation 4, PlayStation 5 и Nintendo Switch от 22 февруари.

Второто попълнение е екшън играта Hi-Fi RUSH, разработена от Tango Gameworks и публикувана от Bethesda Softworks. Тя ще е достъпна за PlayStation 5 на 19 март в полунощ на часова зона UTC, с опцията за предварителна покупка от PlayStation 5 дигитални витрини след 22 февруари.

Следващта игра, която се присъединява към наличните опции, е Grounded, също от Obsidian Entertainment . Представлява кооперативно приключение за оцеляване с приблизителна фен база от 20 милиона играчи. Grounded ще е достъпна за PlayStation 4, PlayStation 5 и Nintendo Switch на 16 април. С възможност за кросплей с Xbox, PlayStation , Nintendo Switch и компютър.

Четвъртата игра е предложение на Rare и се нарича Sea of Thieves. Ще бъде налична за PlayStation 5 на 30 април, като може да се заяви предварително от 22 февруари. Опцията за кросплей с Xbox, PlayStation и PC също е на разположение за общността от играчи, която наброява около 35 милиона в световен мащаб.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*