Най-голямата стрийминг платформа за аниме Crunchyroll е вече на LG smart телевизорите

Потребителите на телевизори LG получават достъп до най-голямата стрийминг платформа за аниме

 

Този месец собствениците на телевизори LG по целия свят получават достъп до най-добрата платформа за стрийминг на анимета Crunchyroll, която ще предостави достъп до огромен асортимент от аниме продукции за големия екран у дома.

Приложението на Crunchyroll започна да се разпространява на световните пазари в края на февруари, а през този месец ще бъде достъпно и на Smart телевизорите на LG в над 160 държави и територии, подканвайки зрителите да се запознаят с повече от 18 000 часа и 46 000 епизода и филми.

Зрителите ще се радват и на достъп до най-новите симулативни поредици, излъчвани в Crunchyroll, малко след премиерата им в Япония, включително мрачното фентъзи – Solo Leveling, емоционалната продукция Frieren: Beyond Journey´s End, и комедията MASHLE: MAGIC AND MUSCLES The Divine Visionary Candidate Exam Arc, наред с много други (наличността на съдържанието може да варира в различните региони). Асортиментът на Crunchyroll е достъпен със субтитри и ограничен дублиран формат на повече от 12 езика, включително английски, испански (Латинска Америка и Испания/Кастилия), португалски, френски, немски, арабски, италиански, хинди, телугу и тамилски.

Crunchyroll има повече от 13 милиона платени абонати в световен мащаб и обслужва над 200 държави и територии, с най-големия в света асортимент на анимета, като същевременно предлага истинско 360-градусово изживяване, включващо: събития и преживявания на живо, театрални прожекции, мобилни игри, стоки, онлайн търговия и др.

LG се ангажира да предлага пълен набор от съдържание и услуги, до които потребителите могат да се докоснат без усилие, благодарение на гъвкавата и лесна за използване платформа webOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*