Xiaomi България с тематични инсталации в София и специални награди

Включете се в активацията от 30 март до 10 април и може да спечелите смартфон, смарт часовник или слушалки от Xiaomi

 

Екипът на Xiaomi в България e подготвил специален selfie музей, до който всеки желаещ може да се докосне. Xiaomi Instagrammable Wonderland e инсталация с общо 4 фото корнъра, които за секунди потапят в различни измерения.

Инсталациите са разположени под куполите на Ларгото до метростанция Сердика в София и са със свободен достъп за всеки, който иска да ги посети. В продължение на 12 дни – от 30-ти март до 10-ти април, посетителите на столицата ще могат да се докоснат до Xiaomi Instagrammable Wonderland в часовете между 7:30 сутринта и 22:00 вечерта.

Брандът ще зарадва петима участници със следните награди:

  • 1 брой смартфон Redmi Note 13 Pro+ 5G
  • 2 броя смарт часовници Redmi Watch 4
  • 3 броя слушалки Redmi Buds 5 Pro

За да участвате в томболата, трябва да посетите Xiaomi Instagrammable Wonderland и да качите стори или пост в социалните мрежи с таг @xiaomi.bulgaria и хаштаг #RN13BG.

Четирите корнъра са вдъхновени от популярната серия смартфони Redmi Note 13 на Xiaomi. Тя включва два базови модела – Redmi Note 13 и Redmi Note 13 5G, както и три Pro модела – Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 Pro 5G и Redmi Note 13 Pro+ 5G.

Redmi Note е най-продаваната серия смартфони в световен мащаб и се отличава с впечатляващи характеристики на флагман ниво, като едновременно с това се предлага на достъпни цени. Независимо дали търсите отлична камера, ярък дисплей или мощна батерия, всички тези функции ще са на върхово ниво и при петте модела от серията Redmi Note 13.

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на томболен принцип и ще бъдат обявени в социалните мрежи на Xiaomi България в Instagram и Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*