Какво да очакваме от Тийн Вълк през 2014

Изпълнителният продуцент Джеф Дейвис издаде пет основни мистерии, като започна от мотивите на Петър за бъдещето на Алисън с Айзак

Трудно е да се повярва, че близо 5 месеца няма да се излъчва Тийн Вълк. Особено след завършека на 12 епизод от 3 сезон, толкова много въпроси останаха не отговорени, но за щастие изпълнителния продуцент Джеф Дейвис, разбира нашето положение и разясни някои неща. В негово интервю, той разкри някои неща, които можем да очакваме през януари 2014 г., включително най-голямата заплаха за Скот ( Тайлър Поузи ) и неговите приятели. А това може да ви изненада!

Питър Vs. Скот

Въпреки, че финалната сцена на летния финал, Питър се явява основа заплаха за продължението през 2014, Джеф казва, че не трябва да се притесняваме толкова за Скот.

“Питър е с намерението да си върне своята гордост и слава на алфа”, обяснява Джеф. “Не бих го нарекъл най-големия лош. но със сигурност е антагонист. Питър … може да открие, че Скот е по-мощен съюзник и се нуждае от него … или той може да го последва. “

Алисън & Айзък: Истинската сделка?

Има вероятност между Алисън и Айзък да да се зароди връзка, но не на ловец и жертва а на по високо ниво. Дали това ще породи завист от страна на Скот или ще го преодолее хладнокръвно, предстои да разберем.

ЛидияЛидия се развива като Банши

Не само, че Лидия ( Холанд Роден ) ще усъвършенства уменията си на Банши през втората половина на трети сезон –  но тя също така ще прекарва доста време с обществен враг номер 1, Питър!

“Ще разберете много тайни около отношенията им, какво всъщност означава ухапването на Лидия от Петър и как са свързани,” .

Излишно е да се каже, че всичко в живота на Лидия ще бъде по-сложно, през 2014 година.

Двойни проблеми за Близнаците

Не само, че Ейдън се опитва да остане с Лидия докато силите и на Банши растат, но Джеф също има лоши новини за феновете на връзката на Итън с ДаниИтън с Дани

“Връзката им със сигурност ще се развива, и тя започва да засяга всичко,” казва Джеф. “Това не може да завърши щастливо за един от тях.”

Митология

Новата партида от епизоди не би била пълна без нов враг в града – и това звучи като да бъдем готови за старта през 2014.

Без да се каже твърде много, има някои нови чудовища, които влизат в Бейкън Хийлс. Мистериите ще продължат и през продължението на 3 сезон, до тогава всички ще чакаме старта. Ще разберем и каква е ролята на бащата на Скот, който се появи на финала.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*