8 причини с които Блъди Мери ви прави по добри любовници

Събрахме в тази статия 8 причини с които Блъди Мери ви прави по добри любовници, за да докажем, че Джеймс Бонд има тайно оръжие, а именно Блъди Мери.

1. Домати

Със своята супер доза на ликопен, доматите се използват за предотвратяване на различни видове ракови и сърдечно-съдови заболявания , да се подобри кръвообращението и подобряване на притока на кръв , а дори и като природно лечение за заболяване на простатата . Всички добри неща за вас и вашия сексуален живот. Самото питие увеличава притока на кръв към пениса с 5%.

8 причини по които Блъди Мери ви прави по добри любовници

2. Люти чушки

Кървавата Мери (Блъди Мери) трябва да е пикантна, не само защото така има по добър вкус, но тъй като капсаицин, съдържащ се в лютите чушки всъщност причинява физиологични реакции в организма, които са огледален образ на признаци на сексуална възбуда . Повишено дишане, изпотяване и притока на кръв са всички физически реакции на употребяващи тези пикантни чушки.8 причини по които Блъди Мери ви прави по добри любовници

3. Алкохол

Ние всички знаем, че алкохолът намалява нашите задръжки, но знаете ли, че той също може да повиши либидото ви. В едно проучване, пиещите имат по голямо либидо от 25% до 30% от това на въздържателите. В друго проучване алкохолът, причинява временен прилив на тестостерон при жените и повишаване на либидото.

8 причини по които Блъди Мери ви прави по добри любовници

4. Стридите

Напоследък се наблюдава тенденция в стриди-гарнираното Блъди Мери е добро не само за вашият гладен за морски дарове вкус, но също така се загряват слабините. С тяхното високо съдържание на цинк и редки аминокиселини , тези лигави секс бомби повишаване нивата на допамин и помагат произвеждат тестостерон, жизненоважен хормон за сексуалния апетит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*