последни

12 причини с които кафето е най-добрата Валентинка

Всичко сме любители на кафето до някаква степен, дали ще го предпочитаме сутрин с цигарата, или на раздумка с приятели, или в офиса, у дома пред компютъра. Кафето е живителната напитка от която сме зависими, много повече от колкото към алкохола или цигарите. Още от донасянето му в Европа то е навлязло веднага в обичаите и навиците на обществото.

Различните му рецепти и начини на приготвяне го правят още по-добра напитка и е универсално – става за всякакъв повод. Дали ще е нес, арабика, бразили, турско, дълго, късо, със сметана, без захар, фрапе, айс кафе и др. Всеки обича да си доставя тази сладка и необходима доза от зареждащ го кофеин. Но всеки обича да се мушне в леглото с чаша кафе при любимия или любимата. Представяме ви тези 12 причини с които кафето е най-добрата Валентинка.

1. Кафето е най-добрия източник на топлина Кафето е най-добрия източник на топлина2. Кафето е богатство Кафето е богатство3. Кафето дава енергия Кафето дава енергия4. Кафето ухае страхотно Кафето ухае страхотно5. Кафето не те ядосва сутрин Кафето не те ядосва сутрин6. Кафето е винаги с теб Кафето е винаги с теб7. Кафето те прави щастлив Кафето те прави щастлив8. Кафето е сладко cafe_valentine_89. Кафето те обнадеждава cafe_valentine_910. Кафето те поддържа интересен Кафето те поддържа интересен11. Кафето никога няма да те стресира Кафето няма да те стресира12. Кафето е най-добрия спътник Кафето е най-добрия спътник