последни

Истинска измама (2010) / Knight and Day

Knight and DayВ този изпълнен с екшън, романтика и комедийни ситуации филм “Истинска измама” (Knight and Day) се разказва за млада и красива руса дама на име Джун Хевънс (в ролята Камерън Диас), която без да иска се натъква на специалния агент Рой Милър (Том Круз), който за нейно нещастие… или щастие… преобръща живота й завинаги! Планирайки и двамата да се качат на един и същи самолет, се оказва, че за нещастие на Джун няма място за нея в самолета. В последствие, обаче съвсем не случайно, точно в последния момент бива допусната до самолета.

Кошмарът започва именно в летящата машина. В началото на пътуването “свалката” между Джун и Рой върви добре, докато тя не отива до тоалетната. Неподозирайки, че флиртува с хладнокръвен убиец, тя е решена да излезе след освежаване и да демонстрира чувствата си към агента на ФБР. Именно тогава полетът се превръща в кошмар, тъй като Хевънс научава, че допреди малко симпатичният непознат  е избил всичките пътници в самолета… с изключение на нея.

След доста емоционално приземяване, приключенията на Джун тепърва започват. Тя е въвлечена в интрига, от която е трудно да се измъкне жива – без помощта на Рой. От една страна преследвани от ФБР, от друга страна – от мафиоти, с трупове “зад всеки ъгъл”, Джун и Рой се надпреварват с времето, интригите и задкулисните игри на служител от ФБР, за да се спасят.

Ще успеят ли?

В ролите: Том Круз, Камерън Диас, Вайола Дейвис, Маги Грейс, Оливър Мартинес, Кал Томпсън, Пол Дано, Марк Блукъс, Питър Сарсгаард, Джорди Молла и др.

Режисьор: Джеймс Манголд

Държава: САЩ

Година: 2010

Времетраене: 110 минути

Жанр: Екшън, Комедия

ГАЛЕРИЯ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*