5-та най-добри футболни играчи на световното през 2014

Световно първенство по футбол

№5: Серхио Агуеро – нападател, Аржентина

Серхио Агуеро

Серхио Агуеро е един от най-добрите нападатели на планетата. Той продължава да се подобрява след всеки сезон и може би просто откри своята форма за Световната купа през 2014 година. В Аржентина, нападателят не може да се счита за най-добрият играч на своя национален отбор, но 26-годишният футболист е смятан за един от най-добрите играчи (за позицията, която заема) в играта на световното.

Агуеро е силен и решитеен играч. Заедно с Лионе Меси и Анхел ди Мария, той образува една от най-страшните атакуващи фронтове на Световната купа 2014.

№4: Неймар – нападател, Бразилия

Неймар

Неймар е един от най-талантливите играчи във футбола. Неговата способност да променя посоки и пази защитници е забележителна, а творчеството му на терена се предава по един ефективен начин – да атакува защитата в Европейския футбол.

В тазгодишното Световно първенство по футбол, Неймар се опита да бъде един от най-добрите в предните редици, пред родната публика в Бразилия.

№3:  Луис Суарес – нападател, Уругвай

Луис Суарез

Луис Суарес е един от най-талантливите играчи в европейския футбол и при 27-годишната си възраст също е един от най-търсените. Суарес е технически издържан, тъй като той разполага с дрибъл умения и процъфтяващ изстрел, които съвпадат. Суховете го свързват с евентуален трансфер в Реал Мадрид, но към момента всеки можеше да види изявите му на терена, на световното.

№2: Лионел Меси – нападател, Аржентина

Лионел Меси

Толкова близо – на второ място в този списък, Меси безпорно е най-добрият футболист на това поколение. Способността му да задържа топката, както и други умения е на висота. Меси е опасен независимо дали приближава с или без топката.

№1:  Кристиано Роналдо, Португалия

Кристиано Роналдо

На първо място в този списък се класира Кристиано Роналдо. Той притежава съвкупност от качества, които демонстрира и по време на световното първенство. Може да се каже, че с Меси са почти на едно ниво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*