Залози за тенис

Всички онлайн букмейкъри предлагат тенис срещи за залози. Тенисът е един от най-популярните спортове и логично сайтовете за спортни залози включват тенис срещите към тиражите си. За играчите пък е истинско удоволствие да залагат на двубои от Големия шлем, Купа Дейвис, ATP и WTA надпреварите. Дори водещите букмейкъри дават възможност да се залага на тенис от веригите Чалънджър и ITF. В тази статия ще ви обясним какви са основните пазари на тенис, на които може да правите залози в онлайн букмейкърите.

Да спечели мача – Тези тенис залози са за краен победител. На всеки тенис мач вие имате само две опции – 1 или 2. Коефициентите са добре изпипани и вие няма как да сте на печалба, ако заложите преди мач на двамата играчи. Може да направите един залог преди мач и след това да заложите на живо за същия двубой на по-високи коефициенти.

Залози са сет – Тук имате много повече възможности с доста по-високи сетове. Много по-трудно е да се познае какъв ще бъде точния резултат в сетовете от това кой ще спечели мача. На турнирите от Голям шлем вие може да направите залог за резултати 3-0, 3-1 и 3-2, докато на останалите двубои възможностите са 2-0 и 2-1. За всеки един играч вие имате възможност да направите залог да спечели с определен точен резултат. За залози на сет може да използвате Прогнози за тенис, от които да добиете повече представа за формата на тенисистите.

Победител в първи сет – На тенис двубоите може да направите залог кой играч ще спечели първи сет. Така още преди да е приключил мача е възможно да спечелите пари. В този залог единствено резултатът от първия сет има значение.

Тайбрек в мача – Тайбрекът в един тенис мач започва при резултат 6-6 в сета. Тогава се играе до седем точки като трябва да има две разлика в полза на единия състезател. Вие може да прогнозирате дали в дадена среща ще има тайбрек. Възможностите са „Да“ и „Не“. Ако играят тенисисти с добър първи сервис, препоръчително е да направите залог, че ще има тайбрек в мача.

Общо геймове – За всеки тенис двубой има линия геймове – Под и Над. Това е нещо като брой голове във футболните срещи. Коефициентите са под и над почти винаги са равни или близки – например 1.83 и 1.3. Вие трябва да изберете какъв залог да направите предвид играчите, които се изправяте един срещу друг.
Брой сета – За брой сетове на турнирите от големия шлем може да се прогнозира над 3.5 или над 4.5, докато за останалите двубои линията е над 2.5 сета, тъй като се играе във формат 2 от 3. Преценете добре дали е възможно да се получи двубой с размяна на сетове и направете вашия залог.

loading...