Защо да си направим индивидуална тениска с щампа?

Тениските са се превърнали в най-продаваната дреха на хилядолетието. За малки, за големи, за жени, за мъже, по всякакъв повод. И колкото и да си приличат на пръв поглед, има милиони различни тениски, които отключват креативното в нас. А когато ги облечем, се чувстваме забавни, интересни, със самочувствие и уникални.

И как така, ще кажете, една съвсем обикновена тениска може да ни накара да се чувстваме различно? Много лесно – тя изразява нашата същност, нашето настроение или нашето желание в даден момент.

Днес пазарът предлага огромно разнообразие от всякакви дрехи, а за тениски да не говорим. Но какво различава тениските в магазина от тези, които можем да си направим по поръчка? Разбира се, освен качеството, дизайнът може да бъде различен. С други думи, вие диктувате модата.

Какво прави една тениска така желана дреха от все повече хора?

Това че е удобна, достъпна и може да бъде различна в зависимост от интересите на човека. Тоест, ако харесваш забавни надписи и смешни картинки, но не откриваш подходяща тениска, винаги може да си направиш по поръчка. И тя ще е уникална, защото едва ли някой друг ще я има.

Все по-популярно е да си направиш тениска, която да изглежда като костюм. Голям хит са и тениските за бременни, които показват колко време остава до заветния ден. Тениските за двойки също са доста търсени, особено като подарък за различни случаи.

Забавни са тениските за деца, на които има надписи от рода на „Мама + тати = мен“ или „Най-много обичам…баба“. Те са чудесна идея за подарък и мил спомен от детството.

Универсалните послания, картинки и цветове на тениските с щампи ги правят все по-атрактивни.

Изберете си тениска по ваш дизайн. Интересни са така наречените „соларен транс“ тениски – пример. Какво представляват те? На закрито е съвсем обикновена тениска, а навън си променя цвета и става цветна.

За студените месеци може да си направите суитчър с щампа. Макар тениските с картинки да са много достъпни, то вариантите за дълъг ръкав отсъстват на повечето магазини. Друг вариант е интересна блуза с надпис, картинка или лично послание. Така ще сте уникални не само през лятото, но и през студените месеци.

Ако пък искате да си направите за спомен нещо, но да не е задължително върху дреха, имате няколко опции.

Красива декоративна възглавничка, която ще допълва интериора в дома ви, в спалнята или другаде.

Персонализиран часовник

Може да използвате ваша снимка, любима картинка или нещо друго, което ви допада. Като резултат ще получите уникален часовник, които ще ви радва дълго време.

Класическата чаша с картинка, надпис или друго по ваше желание

Всеки има чаша на работното си място. Но защо да не е по-интересна, забавна, дори провокативна. Така ще прави денят по-интересен, а престоят на работа ще отлита неусетно.

Чашата за кафе с щампа е чудесна идея за подарък на колега в офиса по различен повод. Тя е и чудесна идея за подаръци по празници от страна на фирмата към нейните служители.