Модни съвети за пухкави дами

Към всички жени с наднормено тегло – не се тревожете за излишните килограми, няма грозна фигура, а неправилно избрани дрехи. Какво означава това? Дрехите могат да вършат чудеса само трябва да знаем как да ги съчетаваме.

По-едрите дами понякога имат комплекси заради килограмите, а това не бива да е така. Мили жени, вие сте красиви отвътре, а визията отвън винаги може да се промени към по-добро. Заставайки пред огледалото, вие виждате себе си и просто трябва да се обичате такива, каквито сте.

Купувайте си пола с форма на трапец. Тя няма да подчертава излишните килца,които имате. Що се отнася за дължината на роклята, правилото е следното – не по-къса и не по-дълга от дължината до коляното.

Ако трябва да си купите официален тоалет за специален случай, то модните дизайнери са помислили за вас. Избягвайте рокли с дълбоки деколтета, както и тези впити в тялото. Не се притеснявайте да избирате различни цветове, не само черно. Лилавото и кафявото са актуални тонове за този сезон. В другата крайност ще кажем, че широки и разкроени модели ще направят тялото ви да изглежда по-голямо. Бродериите и пайетите ще бъдат ваши приятели. Роклите от памук и трико са модерни и подходящи дори и за по-едри дами. Ленът е добра материя, но сякаш може да добави някой излишен сантиметър към талията и ханша.

При избор на тоалет за работна обстановка не се колебайте да заложите на сако с пола или черна рокля до коляното. Допълнителните аксесоари към тях ще направят визията ви по-елегантна и красива. Не забравяйте, че високите обувки отнемат от килограмите и правят тялото да изглежда по-изваяно. Сандали на високи платформи са хит за това лято. Ниските обувки по възможност ги отбягвайте – дори 3 сантиметров ток може да върши чудеса.

Забравете за шапките – за едрите дами те не са много подходящи, тъй като смаляват визията им.