Ипотечен кредит без доказване на доход

След потребителския кредит вторият най-търсен е ипотечният кредит. При него особеност е залагането на недвижимо имущество като залог за изплащане на взетата сума. Какви са другите характеристики на ипотечния кредит?
Сумата, която се отпуска, е от 5 000 до 90 000 лева. Периодът е различен и стига до 10 години. Фирмите за бързи кредити имат условие за даване на ипотечен кредит без доказване на доход, само срещу залог на недвижим имот. Това е голямо предимство пред банковите институции, които имат като условие и доказването на доходи. Освен това при фирмите за бързи кредити лошото кредитно досие няма значение. При тях може да откриете и залог на апартамент или земеделска земя.

Често ипотечен кредит се взима за рефинансиране на съществуващ друг кредит или обединяване на няколко заема. Не е нужно да се попълват купища документи, при фирмите за бързи кредити процедурата е улеснена, за удобство на клиентите. Оценката на имота се осъществява безплатно от кредитен консултант. При повечето ипотечни кредити лихвата остава фиксирана за целия период на договора. Другото предимство е, че кредитополучателя не дължи такси за предсрочно погасяване. Това важи дори и за първата година.

Фирмите за бързи кредити набират все повече последователи именно заради улеснените процедури по кандидатстване. Ипотечният кредит при тях е без доказване на доход и без трудов договор. Най-често клиентите вземат този кредит за стартиране на бизнес, за закупуване на жилище, за обновяване на дома, за покупка на нов автомобил.  Не са малко и случаите за образование в чужбина. Ако и вие имате нужда от по-голяма сума пари и имате възможността да заложите недвижимо имущество, то може да се доверите на някоя от фирмите за бързи кредити, която ще ви даде най-добрата оферта. Консултацията е безплатна, а условията си заслужават.