Гейминг лаптопите на Razer – за първи път в България

Серията гейминг-лаптопи на Razer вече са налични за всички фенове на марката и запалените играчи в България. Razer Blade идва в три вариации, с което покрива нуждите на всеки геймър. На наша територия ще видим 13.3-инчовия Razer Blade Stealth, 14-инчовия Razer Blade и 17.3-инчовия Razer Blade Pro.

Razer Blade е една от най-награждаваните серии гейминг-лаптопи през последните години, като до момента е спечелила над 30 отличия, включително награди от международното технологично изложение CES за най-добър компютър и избор на публиката.

 

“Партньорството ни с  Razer дава възможност да предложими най-безкомпромисните гейминг лаптопи на пазара. Вече 10 години имаме удоволствието да оборудваме хиляди геймъри с най-добрата периферия и продължаваме да работим в тази посока”,  коментира Любомир Бабуров, управляващ директор в Ozone.bg, където вече са налични и трите модела на Razer Blade.

 

Razer Blade Stealth е елегантен модел, който е създаден, за да бъде едновременно лек професионален лаптоп и мощна гейминг-машина. С едва 0.52 инча дебелина, тегло 1.3 килограма и живот на батерията до 9 часа, Razer Blade Stealth съперничи с най-издръжливите ултрабук-модели. Моделът има Quad HD+ (3200 x 1800) IGZO сензорен дисплей с висока наситеност на цветовете и контраст. Оборудван е с Windows 10, седмо поколение Intel® Core™ i7 процесор и 16GB двуканална памет и до 1TB PCIe SSD. Моделът е идеално решение за тези, които търсят удобен професионален лаптоп през деня и висок клас гейминг-машина вечер – за тази трансформация Blade Stealth се свързва с външната графична система Razer Core. Тя осигурява производителност на десктоп-ниво само с един Thunderbolt™ 3 кабел и без да е необходимо рестартиране на устройството. Това нетстандартно решение от Razer позволява професионален лаптоп да се преобрази в мощна гейминг-конфигурация за секунди.

 

За потребителите, които предпочитат да имат всичко в едно устройство, удобно решение е 14-инчовият Razer Blade. Той също използва най-новите Intel® Core™ i7 процесори, а производителността е допълнена от NVIDIA® GeForce® GTX 1060 графична карта, която позволява високо визуално качество дори в ултра-преносим лаптоп (едва 0.7 инча дебелина). Razer Blade стандартно идва с Full HD дисплей, но се предлага и във вариант с 4K UHD сензорен екран. Моделът има 16 GB DDR4 2400 MHz двуканална памет, Killer Wireless-AC и Thunderbolt™ 3 свързаност.

 

Razer Blade Pro, последният модел от серията, ще се хареса на потребителите, които искат да се потопят в мултимедийни изживявания, без да правят компромис с размера и качеството на картината. 17.3-инчовият модел също се предлага във Full HD и 4K UHD вариации и се захранва от NVIDIA® GeForce® GTX 1060 графична карта и процесор Intel® Core™ i7.  Това прави машината способна на много високи скорости на опресняване и невероятни цветове с широк ъгъл на видимост.

Моделът има и VR-възможности, като предлага съвместимост с водещите VR-хедсети с технологията NVIDIA VRWorks™. Геймърите могат да използват и иновативни функционалности като NVIDIA Shadowplay™ и Ansel™, за да заснемат и споделят видео и кадри от играта в 360 градуса.

Razer Blade Pro разполага с 16GB двуканална памет, която може да се разшири до 32GB. Хибридната памет от 256GB PCIe SSD и 2TB HDD осигуряват баланс между скорост и капацитет и могат да се надградят до 2TB SSD и 4TB HDD.

Всички модели от серията Razer Blade имат отличителен дизайн с матово черен корпус,  направен от CNC алуминий. Моделите разполагат и с Razer Chroma™ индивидуална подсветка за всеки бутон в 16.8 милиона цвята. Разработчиците на игри могат да интегрират светлинни ефекти с Chroma-технологията, създавайки по-интуитивни въведения в игрите, известия, а дори и ключова информация като кръвта на героя, показани директно върху клавиатурата. За потребителите Razer Chroma™ позволява безкрайни възможности за персонализация на лаптопа.

 

Моделите на Razer Blade са налични в Ozone.bg от 09.03.2018 на цени от 3399 лв с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*