последни

Последният пач преди Battle for Azeroth е вече факт

С всеки изминал ден, най-новия и изключително обещаващ нов World of Warcraft експанжън Battle for Azeroth се приближава. Битката за Азерот ще започне всеки момент, затова се приготвяйте за епична битка, а междувременно Blizzard ни поглези с последния голям пач за Legion, а именно пач 8.0 наречен Battle for Azeroth Pre-Patch.

Както вече стана ясно, най-новото бижу от света на Warcraft ще ни поднесе редица нововъведения (https://www.economic.bg/bg/news/9/world-of-warcraft-se-zavrashta-kam-korenite-si.html), включително няколко чисто нови раси, с които ще можем да играем. Освен това ще можем да се насладим на две нови зони, в които ще можем да покачим максималното ниво на нашите герои до 120-то, а също така ще можем да се насладим на иновативния нов кооперативен режим наречен Warfronts, който е очевидна препратка към оригиналната игра Warcraft, която бе RTS.

Но, връщайки се към пач 8.0, на първо място прави впечатление, че Blizzard умишлено намаляват всички параметри, като health, damage и други атрибути, не само на героите, но и на всички единици в WoW. Като допълнение, до официалното пускане на Battle for Azeroth ще станем свидетели на нови търкания между Horde и Alliance, като някои неща ще бъдат уникални и единствено налични до началото на новия експанжън.

Ако имаше конкретни коефициенти и залагания от bet365 (https://extra.bet365.com/news/bg) относно това до колко интересен ще е Battle for Azeroth, то определено можем да сме сигурни, че цифрата щеше да е много малка. Но когато става дума за новия пач, то прави впечатление, че Blizzard правят няколко допълнителни дръзки промени, като бандажите вече ще се правят от играчите с професия шивач (Tailor), докато противоотровите ще се правят само от алхимиците, а First Aid изчезва, като второстепенна професия.

 

Промени има и около Artifact Power-a, като до новия експанжън няма да можете да трупате Artifact Power за да отключвате характерните им черти. Все пак, Battle for Azeroth идва с Heart of Azeroth и Azerite Armor, които ще са добре дошли за тези от вас, които са почитатели на левълването на техните артефакти, като и двете нови система звучат много обещаващо.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/A_nVX65K–c” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Естествено, вероятно най-сериозната и очаквана промяна, която Battle for Azeroth Pre-Patch (8.0) ни поднася е така наречения War Mode. Това нововъведение от предстоящия експанжън е вече достъпно, като идеята е бъдат задоволени всякакъв тип играчи, включително тези, които обичат и не обичат world PvP. Вече няма значение дали сте на PvP или PvE реалм, тъй като е достатъчно да посетите Orgrimmar или Stormwind (в зависимост от вашата фракция), където можете да включите или изключите вашия War Mode.

 

Всички тези нововъведение и още безброй такива ще можем да видим в пълния им блясък на 14-ти Август (https://blizzworldbg.com/news/wow/596), която е и потвърдената от Blizzard дата, на която ще бъде официално пуснат новия World of Warcraft експанжън. Няма спор, че Battle for Azeroth най-вероятно ще е най-успешния експанжън на WoW до момента, като дори и критиците не биха могли да променят това.

 

С редица промени, но и ясно очертано завръщане към носталгичните елементи свързани със малко позабравения свят на Azeroth, Blizzard се опитват да върнат онези играчи, които загубиха след невероятните първи няколко години на играта, когато WoW се радваше на рекорд след рекорд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*