Първата база данни за гейм стриймъри навлиза в Closed Beta

Stream Servant събира над 7 милиона инфлуенсъри от всички големи платформи за стрийминг с уникални нови филтри

 

Първата база данни за стриймъри навлиза в затворена бета след по-малко от 10 дни. Инфлуенсърите и техните последователи ще имат шанс да получат пълен достъп до сайта само с покана. Одобрените потребители могат да очакват над 7 милиона профили, както и всички лимитирани функционалности безплатно.

 

Stream Servant не е просто новият IMDB за геймъри, а е на път да се превърне в сборен пункт на стриймърите от YouTube, Twitch, Smashcast, Mixer, както и на техните фенове. Платформата предлага на своята общност възможност да достъпят до най-релевантния за тях стриймър, без значение дали в момента излъчва на живо или не. Избраните членове ще имат достъп до видео съдържание от различните платформи за стрийминг без да се налага да напускат сайта.

Стил на стриймване (Stream Style)

 

Иновативният портал е стъпка напред благодарение на своята уникална система за индексиране и сортиране на стриймърите спрямо техните силни и слаби страни.

 

“Един въпрос изникваше в ума ми всеки път, когато търсех какво да гледам онлайн: “Защо харесвам толкова различни стриймъри?” Отговорът се криеше не само в индивидуалността на всеки от тях, но и в ползата, която търсиш от конкретния стрийм.” –  коментира основателят на Stream Servant Пламен Дечев. – “Понякога търсиш стриймъри просто за забавление, но всеки път, когато влагаш усилия да научиш нова игра или да се адаптираш към най-новия експанжън, се насочваме към резултат с по-образователна стойност. От друга страна, тръпката да гледаш топ изпълнения от най-добрите играчи в световен мащаб е позната на всички геймъри, както и предизвикателството да намериш алтернативи на любимите ти стриймъри, които са по-рядко онлайн. Има и дни, в които всичко, от което се нуждаеш, е някой разговорлив човек от другата страна на екрана, който е готов да отговори на всичките ти въпроси. Това заедно с разнообразните филтри гарантира, че нетърпеливите наблюдатели ще получат нов любимец, а стриймърите възможност за повече видимост и нова аудитория”.

 

Стилът на стриймване се засича автоматично за всеки излъчващ, но след това всеки стриймър и неговата публика могат да допълнят първоначално сформираната оценка.

 

Уникални Функционалности

 

В допълнение към излъчването на живо, базата данни на Stream Servant e единственото място, където феновете могат да намерят офлайн стриймъри по детайлните филтри на търсене. Потребителите имат избор между персонални профили, които са разграничени по пол, групови канали и турнири, както и по платформа, стил на игра и други.

 

Стриймърите могат да очакват функционалности, които да предоставят детайлни статистики за индивидуално подобрение и привличане на лоялна публика. Сайтът дава множество опции за персонализиране, които да спомогнат за създаването на общност около всеки стриймър.

 

Всички тези функционалности и много повече очакват одобрените за влизане в затворената бета.. Разработчиците тръпнат в очакване на обратна връзка от първите членове на платформата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*