последни

Мартингейл. Идеална стратегия или директен път към загубата?

Стратегията Мартингейл се смята за една от най-спорните. От една страна, тя гарантира ясна победа в дългосрочен план. От друга страна, да играете в съответствие с тази стратегия е трудно психологически: трябва постоянно да увеличавате залога.

За начало Ви предлагаме да разгледате букмейкърът с лиценз – winbet. След това вижте:

Какво е „martingale“

Стратегията Мартингейл се появи в света на спортните залагания от казино. Там, играчите използват, за да гарантират, че ще поставят в червено / черно своите залози. Те винаги се поставят на един цвят и в случай на поражение удвояват залога.

Същият принцип работи в спортните залагания. Тази стратегия се нарича стратегия “Догон”. Играчът, който е недоволен от неуспешния залог, следва да удвои следващия.

За да използвате стратегията, се нуждаете от:

Каучукова банка

Ако банката е ограничена, не бива да се забърквате със стратегията на dogon. Загубата може да се забави и да бъде обявена в несъстоятелност. Подгответе се предварително за дълга поредица от проценти на удвояване.

Стоманени нерви

Продължителната поредица от поражения може да ви накара да се отдръпнете от стратегията и да направите залог или да спрете залаганията с удвояване. Всяка крачка ще ви остави в червено.

Същността на стратегията:

За да заложите на събитие с коефициент 2. В случай на загуба, може да удвоите следващия залог.

Стратегия в действие:

За да спечелите хиляди парични единици, трябва да заложите трийсет и една хиляди. И това е само серия от пет залога. Неуспешната серия може да продължи много по-дълго. Преди да започнете да залагате на такава стратегия, трябва да вземете правилно сумата на първия залог и да оцените потенциалната сума за печалба.

Ограничения на букмейкърите в частност WinBet

Дори ако сте достигнали величината на печалбите и имате достатъчно търпение и пари, не бързайте да се радвате. Букмейкърът може по всяко време да въведе ограничения. Тогава няма да може да залагате и да се борите със загуби. За да не се намалява лимита, букмейкърите правят залози за стратегията в различни букмейкъри. Така букмейкърите няма да могат да следят последователното увеличаване на тарифите и няма да подозират нищо.

Като цяло стратегията не е лоша. Гарантира победа и това е безспорен плюс. Въпреки това, дълга серия от неуспехи може да съсипе всеки. Опитайте се с малки суми и усъвършенствайте уменията си, преди да преминете към сериозните залози.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*