Какво е нужно да знаете при обзавеждане на детска стая?

  • Първи стъпки при избор на обзавеждането на детска стая

Няма по-вълнуващ момент от очакването на бебе, а несъмнено един от най-интересните моменти преди появата на новия член на семейството е обзавеждането на детската стая. Много от хората предпочитат това да стане предварително, защото, когато бебето се появи, нямат много време за избор на отделните мебели и аксесоари. Хубаво е внимателно да изберете обзавеждането, за да не се налагат промени в първите месеци от появата на детето.

Най-добрия вариант, на който можете да се спрете е да осигурите повечето неща за детската стая от едно място, за да избегнете продължително обикаляне по магазините. В онлайн магазин Bebeland.net ще откриете многообразие от български мебели и аксесоари за детската стая, с които ще внесете комфорт и свежест в помещението.

  • На кое да обърнете повече внимание, когато избирате мебели за детската стая?

Без съмнение, най-важното в детската стая на детето е леглото. Съветваме ви да помислите добре какво легло и матрак да изберете, понеже повечето време от първите месеци на детето ще минава там, а е от особена важност да осигурите стабилна опора и комфорт за крехкия организъм на бебето. В сайта ще откриете варианти на легла за всякакъв тип помещание, такива с по-малки размери, ако не разполагате с достатъчно място, както и по-големи с достатъчно допълнителни шкафове за съхранение, които със сигурност ще ви улеснят. Не е лошо да разгледате и моделите легла с люлеещ се кош, защото това може да бъде спасение в тежките нощи, изпълнени с бебешки плач.

След като сте избрали леглото, следваща важна стъпка е избора на матрак, който да е в подходящия размер. На пазара вече се предлагат страшно много модели детски матраци, от които може да изберете най-доброто за детето си. Не пренебрегвайте този избор, защото поддръжката на гръбначния стълб на бебето е едно от най-важните неща за неговото правилно развитие. За всеки тип легло се предлага и подходящ матрак, независимо дали ви трябва сгъваем за преносима кошара или стандартен.

  • Допълнителни аксесоари към детското обзавеждане

След основните мебели в детската стая идва и ред на по-малките детайли, които всъщност ще са ви от голяма помощ в първите месеци от живота на малкото човече. Една от полезните покупки, с които да се улесните, е бебефонът. Разполагате с избор от много модели с различни функции и екстри, като видеонаблюдение, което ще ви осигури по-голямо спокойствие, когато не сте в стаята при бебето.  Освен за вашето спокойствие, погрижете се и за това на детето като сложите на кошарата или леглото му музикална въртележка. Моделите, които ще откриете в Bebeland.net, са с привлекателен дизайн, включващи и допълнителни функции като избор на мелодии, вградена нощна лампа и дори проектор, с който да забавлявате малчугана.

Други мебели и аксесоари, с които е добре да се сдобиете преди появата на бебето, са гардероб, скрин, спалното бельо, одеяла, протектори и повивалник , ако не е включен към леглото.

Не забравяйте, че каквито и мебели и аксесоари да изберете при обзавеждането на детската стая, най-важното е детето ви да се чувства добре и комфортно в нея!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*