“Бъмбълби” с грандиозна световна премиера в Лос Анджелис

Всеки герой си има история, а тази седмица в емблематичната кинозала „Грауман“ в Лос Анджелис беше поставено началото на неговата – с грандиозната световна премиера на първия самостоятелен филм от поредицата Трансформърс – “Бъмбълби”.

Развълнувани и щастливи да присъстват на това забележително събитие, всички гости преминаха по червения килим, в края на който любезно ги очакваше и „звездата“ на вечерта, а именно очарователния Бъмбълби. Със своите реални размери и впечатляваща визия, той накара присъстващите да се чувстват като част от необятната вселена на трансформърите.

Световната премиера бе съпроводена от много положителна енергия и емоции, точно като самия филм. В сюжета на продукцията трогателните моменти се преплитат в забележителен баланс с впечатляващ екшън, сурова реалност и приятелството като движеща сила. Куражът на Бъмбълби е подложен на изпитание, но съдбата му поднася куп изненади, които ще възпитат у героя любов и дързост, заради които той ще направи и невъзможното, за да защити приятелите си и живота на невинните. Затова, не пропускайте едно от най-дългоочакваните екшън – приключения за тази година.

Филмът в кината на 21 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX, а от 15 декември може да видите и историята му предпремиерно в избрани кина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*