последни

5000 подаръка раздава Sofia Ring Mall за 5-ия си рожден ден

 

Специално парти очаква и всички деца, родени в годината на откриването на търговския център

 

5000 страхотни подаръка ще получат най-големите фенове на Sofia Ring Mall, който този месец навършва 5 години. Голямото празнуване предстои на 16 ноември, събота, когато търговският център в полите на Витоша е подготвил безброй приятни изненади за своите гости.

Любимият на столичани мол, който само за пет години успя да се наложи като предпочитана дестинация сред търговските центрове у нас, ще се отблагодари на своите посетители с голямо целодневно празненство.

Верен на стила си да предоставя незабравими преживявания и изненади, рожденикът Sofia Ring Mall няма да очаква, а ще раздава подаръци на своите гости. Първите 5000 от тях, които дойдат в търговския център в полите на Витоша и отправят своите честитки и пожелания на специалната празнична фотостена, ще получат подарък на момента.

А още в 11:30 на 16 ноември във Fun Ring Park стартира „големия купон на наборите”. На него са добре дошли всички деца, родени в годината на откриването на  мола – 2014-а. 5-годишните приятели и набори на търговския център ще бъдат неговите най-специални гости, за които ще има много игри, забавления, подаръци и празнични изненади!

Кулминация на празненството ще бъде уникалното огнено шоу на артистите  от “Дивинитас”, което ще се проведе от 19:00 ч. на амфитеатъра на мола.

Какви и колко още сюрпризи е подготвил за своите гости рожденикът Sofia Ring Mall, ще разберете, ако се включите в празника на 16 ноември, събота.

 

5 любопитни факта за рожденика

 

  1. В Sofia Ring Mall се намира първият по рода си в България тематичен увеселителен парк за деца, разположен на цели 3500 кв.м.
  2. Sofia Ring Mall е първият pet-friendly мол в България,в който всички домашни любимци са добре дошли. Там е изграден и единственият на Балканите СПА-хотел и клиника за домашни любимци.
  3. В Sofia Ring Mall се намира и единствената картинг-писта в търговски център в България.
  4. В мола в полите на Витоша ви очаква най-големият батут-парк в цялата страна – Area 52.
  5. Единственият търговски център, осигуряващ безплатна автобусна линия за своите посетители

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*