последни

SteelSeries представя нова CS-GO версия с ограничено издание: Neon Rider Collection

 

SteelSeries сътрудничи с Red Moon Workshop за нова серия от периферни устройства, базирани на легендарния Counter-Strike: Global Offtack Neon Rider skin

SteelSeries, лидер в компютърната периферия за игри, днес обявява новата колекция Neon Rider, вдъхновена от любимата CS: GO обшивка на Red Moon Workshop. Това изключително сътрудничество съчетава популярната Neon Rider skin и награждаваните периферни устройства от SteelSeries, за да създаде вълнуваща колекция, специално направена за CS:GO ентусиасти по целия свят. Колекцията включва Neon Rider, проектиран Sensei Ten, и Qck L и QcK Prism XL подлошки за мишки.

Връзката ни с Counter-Strike е толкова стара, колкото и ние. От създаването на първите продукти за конкурентни играчи, до първите професионални спонсори за отбори и събития, до създаването на продукти само за феновете на играта, ние сме горди да продължим да бъдем част от света на Counter-Strike с това изключително сътрудничество. С високоефективния сензор и комфорта на Sensei Ten и огромния размер на QcK, ние избрахме тези продукти да бъдат идеалните допълнения към настройките на всеки CS: GO плейър.

Sensei Ten Neon Rider Edition

Повече от 10 години SteelSeries Sensei определя света на конкурентния Counter-Strike със своята емблематична форма и производителност. Sensei Ten Neon Rider Edition оживява високо стилизираната естетика на CS:GO  на Neon Rider skin в еднократна колекция, която ще повдигне всяка настройка с цветна вибрация.

Sensei Ten Neon Rider Edition използва водещия сензор на SteelSeries – TrueMove Pro. Този сензор, проектиран от SteelSeries и PixArt, е най-високо оцененият SteelSeries сензор с истинско проследяване 1 към 1, 18 000 CPI и 450 инча в секунда (IPS) за проследяване. TrueMove Pro също така осигурява разширено проследяване на наклона, за да стабилизира проследяването на мишката по време на резки или ъглови движения, като падащи под ъгъл наклони и бързо натискане.

Sensei Ten Neon Rider Edition ще се предлага в ограничени количества, като всяка мишка ще има собствен уникален идентификационен номер.

 

Sensei Ten Neon Rider Edition се предлага за предварителна поръчка сега в Amazon за $ 79,99 и ще бъде напълно достъпен в Amazon и SteelSeries.com на 12 май.

QcK L Neon Rider Edition

QcK L Neon Rider Edition е подложка за мишка с размер 450 мм х 400 мм х 2 мм, украсена с отличителния усет на Neon Rider skin. QcK L Neon Rider Edition използва ексклузивния плат QcK от микро тъкани за максимален контрол и оптимизиран както за проследяване на ниски, така и на високи CPI.

QcK е хипер издръжлив и се мие за лесно почистване и ще бъде наличен на 12 май на SteelSeries.com срещу $ 19,99.

QcK Prism XL Neon Rider Edition

 

QcK Prism XL Neon Rider Edition е 900mm x 300mm x 4mm RGB подложка за мишка, с двузонова осветеност. Захранван от SteelSeries Engine, потребителите могат лесно да настройват хиляди осветлени известия в играта и да синхронизират клавиатурата с подложка и с всичките си други SteelSeries устройства. Подобно на Sensei Ten Neon Rider Edition, всяка QcK Prism XL Neon Rider Edition ще бъде индивидуално номерирана, за да покаже състоянието си с ограничено издание.

QcK Prism XL Neon Rider Edition ще бъде наличен на 12 май на SteelSeries.com срещу 69,99 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*