SteelSeries лансира нови QcK подложки за мишка с размер на работния плот

SteelSeries, световен лидер в периферните устройства за игри и е-спорт, днес обявява нови масивни подложки за мишка QcK и QcK Prism за пълно покритие на работния плот. Новите QcK и QcK Prism ще се предлагат в размери 3XL, 4XL и 5XL.

QcK Prism 3XL, QcK Prism 4XL, QcK Prism 5XL

От самото си създаване, подложката за мишка QcK е най-добрият избор за професионалисти в e-sports, с над 14 милиона продадени. Тези RGB подложки за мишка, с големина колкото цялото бюро, осигуряват максимално пространство за движения на мишката по време на игра, докато тяхното двузоново осветление позволява на геймърите да персонализират и осветят своите бюра. Невероятно големият размер дава възможност на геймърите да не остават без място, докато играят на ниски DPI. Както при всеки продукт RGB SteelSeries, настолният QcK Prism пад е напълно персонализиран чрез софтуера SteelSeries Engine за лесно и интуитивно управление на осветлението.

Ярките и лесни за настройка RGB светлини на настолния QcK Prism позволяват на всеки да персонализира работното си място си точно както иска. Геймърите могат да се похвалят с RGB сетъпа си или тези, които търсят минималистичен вид, могат да използват QcK, който не разполага с RGB.

QcK Prism с десктоп размер се отличава с плътна обшивка по края и гладка повърхност за оптимална точност на проследяване на мишката както за оптични, така и за лазерни сензори. Той също така  използва устойчива, неплъзгаща се гумена основа, за да елиминира нежеланото движение и да създаде солидна среда дори за състезателен гейминг.

QcK Prism 3XL, QcK Prism 4XL и QcK Prism 5XL вече се предлагат на цени от $ 99,99, $ 119,99 и $ 149,99, съответно. QcK Prism 4XL и QcK Prism 5XL се предлагат изключително на SteelSeries.com.

 

QcK 3XL, QcK 4XL, QcK 5XL

QcK 3XL, QcK 4XL и QcK 5XL запазват всички същите характеристики на QcK Prism с десктоп размер, само без RGB осветление за по-изчистен и минималистичен външен вид.

QcK 3XL, QcK 4XL и QcK 5XL вече се предлагат за $ 49,99, $ 69,99 и $ 99,99, съответно. QcK 4XL и QcK 5XL се предлагат изключително на SteelSeries.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*