Защо тениските никога няма да излязат от мода

 

Да направим един експеримент. Отворете гардероба си и пребройте колко тениски имате. 10,20, повече…А какви цветове – от бяло, през класическо синьо, до шарени, с щампи, черни…

А моделите – с полуръкав, с класически ръкав, с ¾, дълъг….С шпиц деколте, по врата, с яка, с лодка деколте, тип поло…

Замисляли ли сте колко различна може да бъде една най-обикновена тениска. И колко много може да допринесе за гардероба и стила на един човек…А знаете ли, че едно време тениските са били просто бельо? По време на Първата световна война европейските войници, а по-късно и американските са ги носели под униформите си.

Малко по – късно холивудските филми изведоха скромната тениска на преден план и я наложиха  като модерно горно облекло. Помислете за Марлон Брандо в емблематичната му бяла тениска във филма „Трамвай желание“.

Сега тениската заема гордо място в гардероба на повечето хора. И сме разглезени от избора коя да купим, коя да облечем. Обикновената тениска вече не е проста. Предлага се в много варианти и много стилове и от нас зависи как да я носим – като самостоятелен тоалет или под якето.

Изборът на тениска е лесен, по – трудно е да намерим качествена тениска. Всъщност и това вече не е толкова трудно. Guess тениски са нашата препоръка, ако търсите качество, класика и стил от едно място.

И за да ви покажем колко различни лица може да има една обикновена дреха, ви предлагаме един бърз поглед към няколко вида, от които да избирате.

Обикновена тениска с половин ръкав – това е и най-популярният тип тениска и е предпочитан както от мъже, така и от жени.

Тениски с дълъг ръкав – същата като горната, но с обикновен дълъг ръкав.

Тениска с яка с поло – за по – стилни случаи.

Тениска с V-образно деколте – този тип е подходящ и за жени, и за мъже.

С яка – или тенис фланелки. Това е класически модел, особено подходящ за мъже и за casual стила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*