Залози на NBA в WinBet

Американското баскетболно първенство NBA е много популярно в България. Затова родният букмейкър Winbet предлага доста залози за мачовете от NBA. Например за срещата между Сан Антонио Спърс срещу Шарлът Хорнетс, както и за всеки един мач от най-силната баскетболна лига в света, вие може да залагате на над 120 различни опции. Какви са основните пазари на NBA в WinBet?

Когато изберете NBA от менюто с първенства в раздел “Баскетбол”, то ще видите всички предстоящи срещи и коефициентите за основните пазари – Краен изход, Над/Под точки и линията за Хендикап. Например ако за фаворита коефициентът за победа е 1.30, то на хендикап може да заложите на 1.90 коефициент да спечели с над 8 точки разлика.

В дясно след имената на отборите и коефициентите на основните пазари, може да цъкнете за допълнителните опции. Вие отново най-отгоре на екрана ще видите пазарите за краен изход и хендикап точки. По-долу обаче има много разнообразни пазари като “Равенство Няма Залог 1во Полувреме” – на тази опция имате възможност да залозите за един от двата отбора да има аванс на полувремето. Също така може да прогнозирате и Краен изход + общ брой точки в мача – това става на пазара “Мачбет+Общи”. За всеки отбор в мачовете от НБА играчите в УинБет може да заложат за общ брой точки на даден отбор. Например на пазара “Общо домакин” може да прогнозирате над 111 точки за домакина или друга линия, каквато съответства на качеството на отбора.

За всяка отделна четвърт може да заложите на Равенство няма залог, както и над/под бой точки. Също така имате възможност да направите залог за Азиатски Общо (1ва Половина) и Азиатски Хендикап (2ра Половина). Сред по-атрактивните пазари на НБА в УинБет е този дали ще има продължение в мача – „Продължение Да/Не“. Тук на много висок коефициент може да заложите, че срещата след четирите четвърти ще завърши наравно и ще се изиграе продължение, за да бъде решен крайният победител.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*