Стартира кандидатстването за лятната стажантска програма на Кока-Кола ХБК България

Платената програма Coke Summership ще продължи три месеца

Стартира кандидатстването за поредното издание на платената стажантска програма на Кока-Кола ХБК България – Coke Summership. Летният стаж е подходящ за всички студенти завършили втори или по-горен курс, които имат интерес да се запознаят отблизо с работата на най-големия производител на безалкохолни напитки в България. Платената програма тази година ще предлага възможност на стажантите да избират между 7 позиции в екипите на Кока-Кола ХБК България – в отделите „Логистика и снабдяване“, „Премиум алкохол и кафе“, „Финанси“, „Продажби“, „Маркетинг“, „Човешки ресурси“ или „Качество, безопасност и околна среда“. Записването за стажантската програма, която ще се реализира от 15 юни до 14 септември тази година, вече е отворено, а всички заинтересовани младежи могат да разгледат възможните позиции и да подадат своите документи тук.

Младежите, избрали стаж на позиция в екип „Логистика и снабдяване“ в Кока-Кола ХБК България, ще имат възможността да се запознаят с вълнуващата и отговорна работа на отдела, който координира дългия път, през който преминава всеки един продукт на компанията, за да достигне до потребителите в отличителното си най-високо качество. Ентусиастите, които са взели решение да се включат в екипа на „Премиум алкохол и кафе“, ще попиват от знанията и опита на хората, които отговарят за развитието на 24/7 портфолиото на компанията с висококачествени алкохолни и кафе напитки. Експертите в отдел „Финанси“ ще преведат стажантите през процеса на осчетоводяване на транзакции, изготвянето на прогнози, анализи и стриктното проследяване на тяхното изпълнение. В отдел „Продажби“ на Кока-Кола ХБК България, младежите ще се превърнат в неизменна част от екипа, който гарантира отличното търговско обслужване на пазара и стои зад непрекъснатия бърз растеж на компанията, а включвайки се в екип „Маркетинг“ стажантите ще имат възможността да са част от изграждането на стратегии, които ежедневно допринасят за разширяването и популяризирането на едни от най-известните брандове в света. Решилите да се включат в ключовия екип на „Човешки ресурси“ ще научат повече за подбора, развитието и приобщаването на екипа на Кока-Кола ХБК България. И не на последно място – младежите, които изберат стаж в отдел „Качество, безопасност и околна среда“ ще имат възможността, в продължение на три месеца, да се впуснат в планирането и изпълнението на едни от най-значимите за компанията дейности.

Сред основните предимства, които Кока-Кола ХБК България ще предложи на своите стажанти, се нареждат както гъвкавият график на 8-часов работен ден, вътрешните обучения, които имат за цел да изградят у младежите основни презентационни и комуникативни умения за тяхното бъдещо професионално развитие, така и възможността за участие в реални проекти и разрешаването на истински бизнес казуси. В продължение на три месеца мотивираните младежи ще имат възможността да се превърнат във важна част от задружния екип на компанията, получавайки подкрепата на своите ментори, които ще ги напътстват в ежедневните им задачи и ще им дадат отлична основа за предстоящия им кариерен старт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*