Ученици от цялата страна кандидатстват за лятна практика в BILLA

Лятната практика, която BILLA организира за ученици между 16 и 18 години, разширява обхвата си извън пределите на София, поради засиления интерес от страна на кандидатите. До момента за нея са подали документи стотици желаещи, като всеки трети от тях е кандидатствал заедно със свой приятел. Освен в София, възможност за платена лятна практика в BILLA ще имат още ученици от Варна, Пловдив, Стара Загора, Русе, Перник, Бургас и Плевен.

Одобрените кандидати ще се сблъскат от първо лице с различни казуси и задължения от ежедневието на един служител в ритейл сектора – подредбата на артикули, комуникация с клиенти, работа в екип и управление на времето. Един от любимите инфлуенсъри на тийнейджърите – Калоян Димитров-Балан, също насърчи своите последователи да приемат това вълнуващо предизвикателство. На въпроса какво му е допаднало в лятната програма за ученици на BILLA, той споделя: „Шансът! Шансът да започнеш отнякъде, за да стигнеш кой знае колко далеч. Човек никога не знае колко значима би била една възможност, докато не я улови!“.

Ученическата програма на BILLA предоставя възможност на младежи от София и страната да започнат своята първа работа в ритейл сектора, да придобият ценен опит и умения за работа в екип и дори да работят рамо до рамо със свой приятел за целия период на програмата. Тя ще бъде активна между 1 юли и 1 септември, а учениците могат да избират между 4 или 6-часов работен ден. BILLA се грижи за пълноценното преживяване на всеки участник, като освен заплащане, предоставя месечни ваучери за храна на стойност 200 лв., 7 дни платен отпуск за ваканция и еднократен ваучер на стойност 500 лв. за търговски център при завършване на програмата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*