Спечелете страхотни награди, като се включите в конкурса „Открий своя персонаж с Xiaomi”

В разгара на лятото Xiaomi в България отново дава възможност на всеки да спечели страхотни награди от разнообразното продуктово портфолио с AIoT продукти на бранда като се включи в конкурса „Открий своя персонаж с Xiaomi“. Той ще продължи до 10-ти септември, а на финала му общо 7 потребители ще бъдат изтеглени  и ще получат специален AIoT продукт на Xiaomi.

Ако желаете да се включите в конкурса, може да попълните забавния тест на myxiaomipersona.com/bg/, който ще определи вашия персонаж. След това трябва да споделите своя отговор и резултата от теста като пост във Фейсбук като добавите хаштага #XiaomiSummerTimeBG и да стискате палци да сте сред късметлиите. Не забравяйте, че постът за споделяне трябва да бъде публичен, за да може да бъде отчетено участието ви.

Наградите, които Xiaomi в България ще раздаде на победителите, са общо 7 и включват разнообразни продукти на бранда като уреди за дома и аксесоари, подходящи за ежедневието и в спорта. Сред продуктите са два модела роботи прахосмукачки – Xiaomi Robot Vaccum X10 и Xiaomi Robot Vaccum S10, вентилаторът Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro, уред за здравословно готвене Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU, смарт часовникът Redmi Watch 3, смарт гривната Redmi Band 7 Pro, както и безжичните слушалки Redmi Buds 4 Pro.

Пълните правила и условия за участие в конкурса ще намерите на уебстраницата на бранда. А докато чакате да разберете дали сте сред късметлийте, които ще получат награда, може да разгледате най-новите Xiaomi продукти или да посетите физическия магазин на бранда в София, Paradise Center, ниво 0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*