Cinema City ще зарадва кинолюбителите с промоционални цени за всички прожекции

На 16 септември, по случай National Cinema Day, всички билети за прожекции, във всички локации на киноверигата Cinema City в София и страната, ще бъдат на цена от 4,50 лв.

И тази година Cinema City ще отпразнува подобаващо отбелязваният през септември, National Cinema Day, предоставяйки на кинолюбителите в България изненадваща цена на всички филми и формати за един ден. На 16 септември 2023 г., всички почитатели на големия екран ще имат възможността да се потопят в истинската магия на кино изживяването на специалната цена от 4,50 лв. за всички прожекции и формати, включително за специалните изживявания IMAX и 4DX.

Cinema City за първи път отбеляза National Cinema Day през изминалата 2022 г., когато успя да събере огромен интерес от страна на кинолюбителите. Тази година, на 16 септември, една от водещите кино вериги в България ще предложи някои от най-очакваните заглавия, а именно: „Барби“, „Опенхаймер“, „Монахинята 2“, „Моята голяма луда Гръцка сватба 3“, „Мега звяр 2: Падината“, „Костенурките Нинджа: Пълен хаос“, „Призраци във Венеция“, „Закрилникът 3: Последна част“ и много други. В допълнение, за още по-неповторимо кино изживяване по случай празника, зрителите ще могат да се насладят на средното меню с пуканки и напитка на промоционалната цена от 4,50 лв.

За повече информация и билети, моля посетете уебсайта на Cinema City или касите на любимата ви Cinema City локация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*