последни

Най-добрите песни на Цеца Величкович-Ражнатович

cecaЦеца е родена като Светлана Величкович на 14 юни 1973 в Житораджа, Сърбия. Става тотално известна с песните си още докато е тинейджърка, затова е наричат “детето чудо” на музиката. Някои от песните и направили я известна са Кукавица, Цветак зановетак и др.

Редица тежки събития белязват живота на Цеца, убийството на мъжа и – Желко Ражнатович – Аркан, Съдена е за укриване на престъпници, съдена за укриване на данъци по продажбата на футболисти от футболния отбор на мъжа и. Цеца винаги се завръща в музиката и все още е най-голяма звезда на балканите с най-продаваните и най-слушаните песни.

Ceca – Maskarada / Цеца – Маскарад

Много чувствена песен.

Ceca – Zabranjeni grad / Цеца – Забранения град

Ceca – Dragane moj / Цеца – Драгане Мой

Ceca – Drugarice / Цеца – Приятелко

Ceca – Lepi grome moj / Цеца – Красиви мой гръме

Ceca – Pile / Цеца – Пиле

  • Цеца – Пиле
  • Текст
Този свят е за най-умните това е пътят за някой по-храбри, а моето сърце е пиле, трепери от страх когато гърми нежно е като свила на пътя . А сърцето ми е пиле, накиснато, жълто и малко дето край орела веднъж е заспало. Не че не се е случвало, не че няма да се случи на никой, но аз с всеки отивах много далеч. Но не стигаш до никъде когато те пречупят и ти срутят всичко, лети нататък сам, долу не поглеждай даже! Сълзите ми към теб текат сълзите ми към теб текат сълзите ми текат нагоре. Този свят е за някой по-важни това е пътят за по-силните, а моето сърце е пиле, трепери от страх когато гърми нежно е като свила на пътя . А сърцето ми е пиле, накиснато, жълто и малко дето край орела веднъж е заспало.

Ceca – Votka sa utehom / Цеца – Водка за утеха

Ceca – Kukavica / Цеца – Страхливец

Песента превърнала се в тотален хит, изстреляла Цеца на върха.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*