Внимание, мъже! Ето какво трябва да знаете, когато купувате бельо на жена

Мъжете почти никога не купуват дамско бельо. Но една жена винаги се радва и оценява, когато мъжът й излезе от зоната си на комфорт и я изненада с нещо специално. Ето защо ви предлагаме някои съвети, с които да обогатите знанията си в тази материя и да успеете да направите един наистина добър подарък.

Разберете размера й

Размерът е първото и най-важното нещо, когато става дума за купуване на дамско бельо. Ако сбъркате още тук, нищо друго няма да има значение.

Опознайте стила й

Дали тя е нежна и сладникава или пък е фатална жена? Комфортът ли предпочита или изтънчените кройки? Може би си мислите, че няма голяма разлика, когато става въпрос за нещо, което се носи под дрехите. Повярвайте, не е така. И ако ви е много трудно да прецените, можете да заложите на вечната класика, защото черното бельо винаги е секси.

Изследвайте

Вече имате представа от размер и стил. Сега какво? Купуването на дамско бельо изисква малко повече информация. Запознайте се с подробностите, които трябва да знаете за отделните компоненти – сутиени, бикини и други.

Всичко за сутиена

Важно е да обърнете внимание на модела, размера на чашката и наличието на подплънки, защото не всички жени се нуждаят или харесват такива. Важен е и платът. Памукът е най-удобният и винаги сигурен залог, но е възможно по-печелившият вариант за вас да се окажат дантелата или сатенът.

Бикини

Тук важат почти същите характеристики. Не мислете само за това кои бикини ще привлекат най-силно вашето внимание, но кои се доближават най-много до стила на вашата дама и кои от тях изглеждат удобни и щадящи нежната женска кожа.

Пижами

Докато бельото кара жената да се чувства женствена и секси, то в пижамата по закон е „скучна“, но максимално удобна. Купувайте пижами, които изглеждат така, сякаш сладкият сън добива нови измерения.

И накрая, но не на последно място, помолете за помощ

Момичетата в магазините за дамско бельо със сигурност ще искат да да помогнат на човек, който купува бельо за половинката си си. Те разбират колко объркващо е това и ще ви предложат съветите, от които се нуждаете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*