Цялостната версия на играта Tannenberg излиза през февруари

Blackmill Games и M2H обявиха, че цялостната версия на Tannenberg – играта, посветена на Първата световна война, ще бъде пусната първо в игралната платформа Steam на 13 февруари 2019 година.

Краят на зимата ще донесе много нови функции и герои към Tannenberg. В допълнение към специалната зимна офанзива идва и ново съдържание.

Наред с тази новина, разработчиците планират да отбележат стогодишнината от примирието на 11 ноември, с което се поставя края на Първата световна война, преди цели 100 години. Играчите ще могат да вземат участват в двуминутно мълчание по време на играта.

В ранния достъп на Tannenberg, играта представя Румъния с отряд и карта на планина Coṣna, изцяло нова звукова система с реалистични аудио ефекти, нови оръжия и много други подобрения. Всеки аспект е подготвен в Ранния достъп, от представянето и дизайна на картата до артилерийските командни системи и поведението на AI бота … и все още не сме приключили! Още актуализации ще бъдат направени през следващите месеци до пълното представяне на играта, като по-конкретно отрядите и ролите в тях ще станат по-отличителни. Създаването на артилерия и подкрепа по въздух ще бъдат допълнително балансирани и ще се обърне внимание на оръжията, за да се гарантира тяхната автентичност и разнообразие. Освен това ще има и допълнителни екстри в потребителкия интерфейс, който беше пуснат по-рано тази седмица. Играта вече е по-интуитивна и пресъздава в още по-голяма степен атмосферата на събитията, като се започне от менютата до бойните карти и войските HUDs. Подобренията в геймплея ще бъдат правени до пълното представяне на играта, за да се постогне в максимална степен усещането за мащабна война на Източния фронт.

“Получихме огромна положителна обратна връзка от играчите на Tannenberg и се възползвахме от това, за изграждането на нашия геймплей, за да създадем интензивно и автентично преживяване на Източния фронт”, коментира съоснователят Джос Хобе.

Гледайте трейлъра за премиерата на Tannenberg тук:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*