последни

Топмодели от световните подиуми търсят своите нови колеги

Най-големият кастинг за модели, правен някога в България, предстои след броени дни! Поради големия интерес, организаторите на събитието от Sofia Ring Mall и модната топ агенция “Ивет Фешън” са предвидили то да се случи в два поредни дни. Търсенето на следващия топ модел ще се състои на 30 и 31 март от 12 до 17 часа в Sofia Ring Mall.

Едни от най- успешните български модели, доказали се на световните подиуми и изгрели на кориците на най-елитните списания, ще търсят новите топ лица на модна агенция “Ивет фешън”. Така нареченият “скаутинг” има за цел да открие заместниците на вече утвърдените български звезди в родната и световната висша мода.

Обикновено букърите и скаутите на най-престижните модни агенции по света откриват моделите си в метрото, в магазините и дори по улиците. Организаторите от Sofia Ring Mall и „Ивет фешън“ сега дават уникалната възможност на момичета и момчета от цяла България да се включат в националния кастинг и да сбъднат мечтата си. През уикенда професионално жури ще избере новите бъдещи модни икони, които ще имат невероятната възможност да подпишат договор с едни от най-големите модни агенции в света! “Ивет Фешън” е институция в българския моден бизнес и предпоичатан партньор на най-големите фешън компании в света като “Elite”, “Ford”, “Women”, “Next”, “Img”, “Why Not”, “Major”, “Fashion” и много други. Именно от кастинги на агенцията са изгрели звездите на топмодели катоВаня Билева, Нора Шопова, Кристина Милева и Ваня Пенева.

Всеки желаещ да бъде звезда от кориците на списанията и на “котешката пътечка” е добре дошъл в Sofia Ring Mall на 30 и 31 март. Кастингът е както за красиви момичета, така и готини момчета на възраст между 15 и 22 години. Важно изискване за участниците е да имат необходимия за професионален модел ръст от минималните 170 см. за момичета и 184 см. за момчета.

Твоята мечта може да те отведе на световния подиум! Не пропускай възможността и заповядай в любимия на софиянци мол в полите на Витоша!

Повече подробности за кастинга можете да намерите тук:www.sofiaring.bg и www.facebook.com/SofiaRingMall.Official .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*