последни

Sofia Ring Mall пренася посетителите си в праисторически времена

Горещо е! Наоколо има кипариси и хвойна, чува се рев на непознати животни. Та те звучат … някак праисторически. В този момент виждате нещо огромно. Налага се да извиете вратовете си нагоре, за да го видите. Не, няма шега, това е … брахиозавър!

Всъщност не се намирате във филм, нито сте попаднали в дупка във времето, а сте в Sofia Ring Mall, където от 1 август насам се провежда интерактивно изложение на динозаври, динозавърски яйца и фосили. Вече от почти две седмици изложението се радва на огромен интерес от деца и възрастни.

Специални гидове развеждат посетителите из средата, която напомня онази епоха от живота на земята, когато континентът е бил само един, а върху днешните квартали са бродели неизмеримо огромни животни.

Посетителите се запознават с различни видове динозаври: със свирепия и интелигентен велосираптор, гигантския тревопасен брахиозавър и чудовището на всички времена – страховитият тиранозавър Рекс. Децата обогатяват знанията си за динозаврите, които са добили от енциклопедиите, а родителите ги придружават в незабравимото пътешествие в далечното минало и също научават по нещо ново.

Може да се потопите в магическото минало на гигантите, населявали Земята много преди човешкият род да я превърне в свой дом, от понеделник до петък между 13 и 21ч. и през уикенда между 10 и 21ч.

Цените на билетите за интерактивното изложение са по 10 лв. за единичен билет и 9лв. за група от 5 или повече души, а посещението за деца под 2 години е безплатно. Билети може да купите на място от касата на Fun Ring Park – етаж 1, до входа срещу IKEA.

Повече подробности за интерактивното динозавърско експо ще намерите на www.sofiaring.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*