Новата игра EA SPORTS FIFA 20 е с подобрен изкуствен интелект, който създава по-добро разбиране за времето, пространството и позицията на футболистите на терена

Новата игра EA SPORTS FIFA 20 е с подобрен изкуствен интелект, който създава по-добро разбиране за времето, пространството и позицията на футболистите на терена

Футболният симулатор ще отведе геймърите както на някои от най-известните стадиони, така и по улиците на Амстердам, Лондон и Япония, добавяйки режим за уличен футбол

 

Има игрални поредици, които просто нямат нужда от представяне, защото през годините са извоювали своето заслужено място в залата на гейминг славата, в класациите по продажби и в сърцата на феновете. FIFA е една от тези поредици и смело можем да заявим, че у нас няма човек, който да има някакъв досег с гейминга и да не е запознат с нея. А добрата новина за запалянковците е, че новата EA SPORTS FIFA 20 вече направи премиерата си за платформите PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC в магазините от веригата Pulsar Games, както и за онлайн поръчки през Ozone.bg и Pulsar.bg.

 

Крилото Еден Азар е избран за лицето на обикновеното издание на играта, а защитникът Върджил ван Дайк ще очаква най-запалените фенове върху обложката на задължителния Champions Edition.

 

По-добър изкуствен интелект

 

Драстичните подобрения в изкуствения интелект, дават на компютърно контролираните играчи по-добро разбиране за времето, пространството и позицията им на терена. Преработената система от механики, съчетани с новия физически модел на топката, водят до по-реалистичен темп на игра, което води и до повече възможности за отигравания, поставяйки акцент върху контролираните от геймърите моменти.

 

По-реалистична игра

 

Завърнал се като официалната облицовка на FIFA франчайза, Frostbite енджинът и тази година ще гарантира на футболните фенове безпрецедентни нива на емоционална съпричастност със случващото се на екран заради изумителния фотореализъм при изобразяване на играчите и движенията им. Усещането, че не си просто геймър, който движи футболистите с контролер в ръка, а участваш реално в напрегнат мач, никога не е било по-истинско.

 

Режим за уличен футбол

 

Другата голяма новост на най-популярния спортен симулатор в света е стори режимът Volta, където играчите ще се превъплътят в звезди на уличния футбол, демонстриращи уменията си на асфалта, далеч от светлините на препълнените стадиони и трансферите за милиони. Било то в подлез в Амстердам, покрив на небостъргач в Япония или квартален футболен кафез в Лондон, това е истинският футбол, неопорочен от бизнес стратегии. Геймърите ще могат да изберат пола, облеклото и екипировката на своя футболист, и да доминират в тази максимално сурова форма на най-великата игра в света.

 

Лицензи от водещи клубове, играчи и стадиони по света

 

Когато става дума за лицензи, FIFA остава ненадмината и новата част от поредицата включва над 30 официални лиги, над 700 клуба, над 17 000 играча, 90 изцяло лицензирани стадиона от 14 страни, както и 29, създадени специално за играта.

 

Франчайзът на ЕА Sports продължава да има ексклузивните права над гигантите Шампионската лига на УЕФА, Лигата на УЕФА Европа и Суперкупата на УЕФА с пълния комплект от автентични коментатори и брандинг.

 

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=XilsKZmWoBY

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*