последни

Какви са предимствата на различните телефони, разказват Ardes.bg

Моментът с избирането на нов телефон може да е и досадно, и вълнуващо. Всичко зависи колко добре проучим пазара предварително, а най-хубаво е когато намерим специалист, на когото да се доверим за базовите предимства, които трябва да гледаме. Ардес са сериозна фирма с дългогодишен стаж в бизнеса с техника и като такава споделят своя опит с актуалните смартфони на пазара.

Кои телефони имат най-добрата камера

Добрата камера е неоспоримо предимство за всеки телефон. Не е изненада, че най-добри резултати при тестове с камерите дават големите имена в бранша като Samsung, Apple, Huawei и Xiaomi.

Моделите с най-добра камера, според независими източници, са Huawei Mate 30 Pro и Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition, които показват отлични възможности, независимо от условията на снимане. При заснемане на видео iPhone 11 Pro Max излиза на преден план с реалистични цветове, чудесен бял баланс и HDR качество. Най-добрата широкообхватна камера притежава Samsung Galaxy Note 10+ 5G, а Huawei Mate 30 Pro е първенец по отношение на великолепни възможности за снимане при слаба светлина.

Важно е да се знае, че макар мегапикселите и резолюцията да са основна мярка по отношение качеството на камерата, добрият софтуер и възможностите за различни режими на снимане са факторите с предимство за добри снимки.

Кои смартфони работят най-дълго без зареждане

Ако търсим смартфон с издръжлива батерия е важно не само какъв е капацитетът и, но и колко часа активна работа може да осигури на устройството.

Според независимите тестове телефоните с най-голямо предимство в това отношение са:

 

Модел Капацитет на батерията (mAh) Време активна работа (чч:мм)
Moto G7 Power 5000 15:35
Asus ZenFone6 5000 15:01
Samsung Galaxy A 20 4000 13:46
Huawei P 30 Pro 4200 12:53
ZTE Blade Max View 4000 12:48
Samsung Galaxy S 10 Plus 4100 12:35
Google Pixel 3 a 3000 11:59
Samsung Galaxy S 20 Ultra 5000 11:58
iPhone 11 Pro Max 3969 11:54
Google Pixel 3 a XL 3500 11:44

 

Какви са разликите между Android и iOS

Най-съществената разлика между операционните системи Android и iOS е, че докато първата се разработва и продава за много и различни телефони, които нагаждат хардуера си по нея, Apple оборудват своите телефони iPhone със собствена OS – iOS. Предимството на това е, че по този начин се осигурява по-голяма свързаност в работата на софтуера и хардуера. Гарантирани са и ъпгрейдите на операционната система за години напред, за разлика от Андроид устройствата, които рядко имат предвидени повече от два или три ъпгрейда.

Предимство на Android OS e, че е масова и на практика работи на почти всички смарт устройства. Освен това е много по-често срещана в бюджетните телефони, което е най-същественото предимство за потребителите.

Къде да открием качествено разнообразие

Онлайн магазинът на Ardes – ardes.bg е изключително богато зареден с много и разнообразни по функции и модели смарт телефони. Там ще открием смартфони с различни размери на екрана – от 4 до над 6 инча, водоустойчиви и удароустойчиви устройства и всичко това на отлични цени. Всички масови марки и модели телефони ни очакват и могат да станат наши само с няколко клика на мишката. Ардес осигуряват предимства като бърза доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз, отлично обслужване и гарантирана удовлетвореност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*