Да помогнем на Фреди и Линда

Фреди от любимия на мнозина ресторант Ашурбанипал и Линда от Съвета на жените бежанки (Council of Refugee Women in Bulgaria) се нуждаят помощ. Тяхната къща изгоря до основи в трагична злополука, информират Uspelite.

“Причината е късо съединение. Покривът се срути и те не можаха да спасят нищо – документи, пари, телефони, дрехи, обувки, компютри, телевизори… Заминаха всички мебели, електроуреди, всички вещи, вкл. коледните подаръци, подредени под елхата за техните внуци… Те имаха секунди, за да напуснат къщата и никога нямаха възможност да се върнат обратно. Пожарната не успя да се справи и всичко, всичко изгоря… Те останаха с дрехите на гърба си и в огромен шок. Една лична трагедия за капак на и без това безкрайно трудната за тях 2020 г., когато техният ресторант почти не можа да работи и семейството срещна много здравословни трудности, вкл. операции и престой в болници…”, споделят от Мулти култи.

Всеки, който желае да помогне, може да сподели с приятели, колеги и близки и с всички, които имат сърце да помогнат. Можете да закупите за себе си или за подарък ваучер за храна от ресторанта на Фреди – Ашурбанипал. Това е един от доказалите се ресторанти в София, който предлага близкоизточна кухня (номер 1 според Trip Advisor), приготвена от истински майстор.

Изберете сума по ваш избор между 30 и 300 лв., която може да използвате в следващата 1 г. за многократни поръчки у дома или посещения на място. Това е предпочитаният за семейството начин, защото те искат да работят и сами да си изкарат пари, а не да получават подаръци. Пишете на info@multikulti.bg или във фейсбук на Мулти култи , за да ви издадат ваучер.

Другият начин да помогнете е като направите дарение на семейството. Мулти култи отваря сметката си и гарантира, че всеки един лев ще бъде дарен на семейството. Ще публикуват и регулярни отчети как върви кампанията.

Титуляр: Мулти култи колектив
IBAN: BG07PRCB92301043223919
BIC: PRCBBGSF
Основание: „Дарение за Фреди и Линда“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*