Как да пътуваме безопасно по време на пандемия

Все още хората са далеч от идеала е да пътуват спокойно по време  на пандемия. Но това не означава, че екскурзията е невъзможна. Факт е, че редица страни имат е много ограничения, налагат карантина след пристигане или изискват отрицателен PCR тест, но жаждата за екскурзии и пътешествия не може да бъде пречупена.

Днес най-безопасният начин човек да избяга от ежедневието е да избере собствената си страна. И може би точно това е шансът да опознае страната, да се наслади на красотата и на забележителностите, както и да допринесе за родния туризъм. При това – напълно безопасно и сигурно.

В тази връзка българската туристическа платформа Luxury Discounts започва своя инициатива, наречена “безопасна почивка”. Нейната цел е да помогне на българите да имат спокойна, сигурна и напълно лишена от стрес почивка, в собствената страна, при спазване на всички необходими мерки и изисквания.

Тази социална кампания е своеобразно продължение на миналогодишната инициатива в подкрепа на българските хотели. Тогава в нея се включиха десетки български звезди – актьорите Яна Маринова и Башар Рахал, изпълнителите 100 Кила и Тита, спортистите шампиони Тервел Пулев и Саня Жекова, много артисти, музиканти и инфлуенсъри. В рамките на тогавашната кампания Luxury Discounts те посетиха редица български хотели, оценявайки условията в тях. Високите изисквания на VIP гостите не се оказва предизвикателство за местата за настаняване, което е показателно за качеството на обслужване.

Сегашната инициатива – #безопаснапочивка – е следваща стъпка в популяризирането на българския туристически продукт и е доказателство, че дори по време на пандемия, туристите могат да се чувстват сигурни да бъдат в безопасност, при това, без да се притесняват за парите, които са инвестирали. От платформата Luxury Discounts гарантират, че потребителите могат да разчитат на редица опции за връщане на пари или други гъвкави условия и да не рискуват по никакъв начин своите финанси.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*