Пуснаха българска версия на платформата Онли Фенс

 

 

Добри новини – почитателите на Only Fans по света вече имат достъп и до българска платформа, която им позволява да се забавляват и да създават съдържание на високо ниво!

Нека обаче уточним още от самото начало – Onlyfans Bulgaria не е компания на Onlyfans и не е свързана с този уебсайт по никакъв начин, затова двете интернет страници следва да бъдат разграничавани.

Основната идея на екипа, който стои за тази платформа, е да намери още един начин, по който да свързва създателите на съдържание с интернет потребителите. Това е изключително полезно, тъй като помага на обикновени хора да създадат лесно своя фен база, чрез която да трупат както популярност, така и пари.

Уебсайтът Онли фенс вече се радва на огромен интерес на родна почва и предлага несравнимото забавление, което интернет потребителите у нас заслужават.

Любопитно е също така, че можете да се регистрирате и да станете създател на Онли Фенс, като получите безплатно рекламната сила на платформата в България за един месец.

Повече за OnlyFans по света

OnlyFans е абонаментна услуга за интернет съдържание, като централата на компанията се намира в Лондон, Великобритания. Създателите на съдържание могат да печелят пари от потребители, които се абонират за тяхното съдържание.

Това позволява на авторите да получават финансиране директно от своите фенове на месечна база. Уебсайтът има 2 милиона създатели на съдържание и 130 милиона потребители.

OnlyFans стартира през ноември 2016 г. Тим Стоукли основава компанията заедно с по-големия си брат Томас и с помощта на заем от 10 000 британски лири от баща си Гай Стоукли. Брат му става главен оперативен директор на компанията, а баща му е ръководител на финансите на OnlyFans.

Две години по-късно украинско-американският бизнесмен Леонид Радвински, собственик на MyFreeCams, придоби 75% от собствеността на компанията-майка Fenix International Limited и стана негов директор. След това OnlyFans стана още все по-фокусиран върху съдържанието уебсайт.

Иначе, малко след засилената кампания от страна на критици срещу OnlyFans поради опасения относно някои материали, на 19 август 2021 г. екипът ѝ обяви, че от 1 октомври 2021 г. нататък няма да разрешава публикуването на явно сексуално съдържание.

Компанията прокара актуализацията чрез новите си Условия за обслужване, които могат да се видят в нейния уебсайт. Решението беше посрещнато с широка реакция от създателите и потребителите на OnlyFans. Шест дни след първоначалното съобщение, от компанията заявиха, че ще отменят решението и че съдържанието за възрастни ще бъде допускато на сайта за още неопределено време, отново с фокус върху безопасността.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*