Безплатен курс по HTML5

HTML5 курс

Курсът по HTML5, разработен от екипът на TeenPortall Academy е предназначен за безплатно ползване онлайн от нашите потребители.

Целта му е да предостави възможност на всеки желаещ да получи базови познания относно структурата на html, основните тагове, които се използват, за какво служи езика, каква е връзката му с CSS.

Независимо от ит сферата на дейност, с която искате да се занимавате, неминуемо ще се “сблъскате” с html и познаването поне на основните понятия, свързани с него, ще ви помогнат значително.

Курсът по HTML5 ще ви помогне стъпка по стъпка да създадете своята първа уеб страница. Това е базовият език и е необходимо да имате знания относно него, за да можете да изучавате други езици като CSS, JavaScript и т.н. (с които се използва в комбинация).

Безплатният онлайн курс е разработен “на малки порции”, позволявайки на хора от всякаква възраст и тип лесно да усвоят материала.

За тези, които до момента не са се занимавали с програмиране и нямат никакво понятие, използването на термини в процеса на обучението може да се стори трудно първоначално. Постарали сме се да съпоставим трудните термини и обяснения, с примери от ежедневието – така, че материалът да бъде лесно достъпен за всеки един, който има желанието да се обучава.

Изучаването на HTML5 е основата, която ще ви помогне, в случай, че желаете да се занимавате с:

  • Уеб дизайн;
  • Програмиране;
  • Game development;
  • Създаване на приложения;
  • Създаване на сайтове;
  • SEO оптимизация;

… и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*