HBO пусна нов трейлър на „The Last of Us“

Зашеметяващият нов трейлър на „The Last of Us“ поставя връзката на Джоел и Ели в светлината на прожекторите. HBO най-после сподели дългоочакваното видео за поредицата си, която ще стартира на 15 януари.

С продължителност почти две минути и половина, клипът предлага най-добрия поглед към продукцията на Крейг Мейзин (Чернобил). А за тези, които може би са се притеснявали, че сериалът ще се доближи твърде много до Naughty Dog, той показва, че създателите на адаптацията не са се страхували да внесат нещо ново във франчайза.

За незапознатите с The Last of Us, трейлърът служи като преглед на историята от първата игра. В центъра на разказа са Джоел и Ели, изиграни от Педро Паскал и Бела Рамзи в предстоящия сериал на HBO.

Джоел трябва да ескортира Ели през пост-апокалиптична версия на САЩ с надеждата, че тя може да бъде ключът към защитата на това, което е останало от населението на света. След като гъбична инфекция превръща жертвите си в агресивни, подобни на зомбита същества, известни като Инфектираните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*