Компютърни компоненти онлайн – 3 предимства на магазин Wyertech

Покупката на компютърни компоненти онлайн може и да ви се струва странна, но повярвайте този вид пазаруване има стотици възможности и безброй много удобства, от които е добре да се възползвате, особено щом ви се предлагат и няма да загубите нищо, а само може да спечелите. Определено може да се каже, че да правите покупка онлайн ще ви спести време, усилия, енергия, а освен това ви позволява лесно и без проблем да сравнявате артикули в различни сайтове, техните характеристики и цени и да направите най-добрия възможен за вас избор.

Има един магазин, който може да ви предложи огромно разнообразие от компютърни компоненти онлайн. Става въпрос за онлайн магазин Wyertech, който има отлична репутация сред своите клиенти и е вече от няколко години лидер на пазара с подобни стоки и услуги за компютъра. Освен, че може да им се доверите за това, че от тях ще получите качествени аксесоари и компоненти на вашия компютър, може да им имате доверие и за други неща. Нека видим и 3-те предимства на магазин Wyertech:

Богато разнообразие от стоки

Точно така, в магазин Wyertech има голямо разнообразие от стоки. Ще намерите всичко като дънни платки, видео карти, компютърни процеси и компютърно охлаждане, както и захранвания, оперативна памет, SSD карти, геймърски продукти и други. Освен чисто нови артикули, магазинът предлага и такива, които са употребявани, което с е супер оферта, особено ако в момента не може да си позволите чисто нова част или пък
просто искате по-бюджетно решение за вас самите. Общо взето има за всекиго по нещо.

Страхотни цени и промо оферти

Другото страхотно предимство, с което се отличава магазин Wyertech е изключително достъпните цени, които предлагат, особено когато говорим за качество, което е отлично и съобразено с всякакви стандартни. Нещо повече – може да се възползвате от специалното им намаление на всички употребявани части и компоненти с 15% и код BLACK на техния сайт, което е още един повод да изберете именно тях когато става въпрос за качествени компоненти за компютъра и лаптопа.

Комплексно обслужване и няколко услуги в 1

Друго нещо, с което са известни е комплексното си обслужване и съчетаването на няколко вида услуги на едно място. Така например само срещу 120 лева на месец ще получите комплексно обслужване на до 4 компютъра, което си е повече от страхотна оферта. В тази цена влизат услугите: хардуерна поддръжка-профилактика, замяна на дефектирали компоненти, осигуряване на резервна техника, отстъпки при покупка на консумативи, антивирусна защита и премахване на злонамерен софтуер, конфигурация и инсталация на ОС.

Ще получите допълнителни 15% отстъпка от цената, при условия, че компонентите или частите на компютъра ви са закупени от тях. Може да се възползвате и от допълнителни 5% отстъпка за лоялни клиенти, както и от други страхотни оферти. Ако сте малък или среден бизнес може да се възползвате от другите им абонаменти услуги.

Разгледайте предложенията на магазин Wyertech, богата им селекция от компютърни компоненти, както и различните видове пакетни услуги, от които може да се възползвате и направете своя избор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*