Първият LEGO магазин отваря врати в България

Емблематичният бранд LEGO открива първия си официален магазин в България в Paradise Center, ет. 0, на 19-и декември с най-голямата и ексклузивна колекция от комплекти у нас

 

LEGO, любимият на милиони по света лидер в креативната игра, се подготвя за откриването на първия си официално сертифициран магазин в България. Голямото откриване ще се състои на 19-и декември в София, сърцето на Paradise Center, ниво 0, от 14:00ч.

В първия официално сертифициран LEGO магазин в София феновете ще имат възможност да изпитат истинското LEGO преживяване за всички възрасти, с невероятни възможности за игра с LEGO части, концептуални вдъхновения и ексклузивни предложения. И това е само началото.   Поставяйки акцент върху забавлението и креативните преживявания, първият официален LEGO магазин в България ще представи пълна гама от нови и вълнуващи комплекти, които не се предлагат никъде другаде у нас. Концепцията на магазина е да предостави на българските потребители най-богатата и невиждана на пазара в България гама от LEGO продукт, както и да осигури автентично преживяване за посетителите си посредством множество кътове и специални инсталации, както и специален детски кът за игра. 

По случай грандиозното откриване, от LEGO са подготвили специални изненади за всички посетители – само на 19-и декември, те могат да очакват намаления от -50% за всеки втори закупен артикул, ексклузивни LEGO подаръци за първите 500 клиенти с покупки над 250 лв, както и още много специални изненади и колекционерски комплекти  от най-големия LEGO асортимент в България.

Първият официално сертифициран LEGO магазин в страната ще предложи най-голямата колекция от забавни и креативни комплекти и корнъри, които да развихрят креативността на малки и големи, като например:

– BAM (build-a-mini) станция: Любителите на мини фигурките могат да станат архитекти на собствената си вселена. BAM (build-a-mini) станцията ще предостави зашеметяващ набор от LEGO елементи, които ще позволят на ентусиастите от всички възрасти да изработят неповторими и персонализирани модели на LEGO фигури.

– Творчески кът: Мястото, където посетителите могат да се потопят в собственото си творчество. Интерактивната станция за игра ще привлече с предизвикателства за свободно конструиране и специални месечни събития, създавайки завладяващо LEGO преживяване за малки и големи.

– Стена с различни LEGO-фигурки по избор: (Pick-a-brick-wall): Специална част от магазина, представляваща стена с изложени огромен брой многоцветни LEGO части, от които ентусиастите могат да избират в създаването на собствената им персонализирана LEGO конструкция.

– LEGO експертите са винаги на линия: Независимо дали избират подарък, търсят най-новия комплект или искат просто да зарадвате себе си,  LEGO специалистите ще се притекат на помощ на всички в избора на най-добрия комплект.

Част от ексклузивно предлаганите комплекти в магазина включват тематичните сетове на “Междузвездни войни”, “Титаник”,”Хари Потър” и емблематичната “Звездна нощ” на Винсент Ван Гог – всички, създадени от  LEGO тухлички.

И понеже играта с LEGO няма граници, асортиментът и атракциите около магазина регулярно ще се променят, за да доставят непрекъснато удоволствие на посетителите.

За най-верните си фенове, магазинът ще предлага и ексклузивни предложения с LEGO Loyalty програма – като подаръци, отстъпки, допълнителни точки и много други.

Всеки, желаещ да се потопи в цветния и креативен свят на LEGO, вече може да го направи, при това със специални оферти, на 19-и декември в Paradise Center, ниво 0, от 14:00ч.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*