Новата песен на MONIKA – NERVACHKA набира бързо популярност в музикалните платформи

Парчето е второто от предстоящото EP на изпълнителката и се радва на хиляди гледания още в първото денонощие от своето излизане в YouTube

Динамична и различна – втората песен на MONIKA носи името „NERVACHKA“ и бързо набира популярност в музикалните платформи. Само денонощие след излизането на официалното видео в YouTube, парчето се радва на хиляди гледания в платформата. За създаването на песента, певицата и продуцентският й екип експериментират с акустични инструменти и рок звучене в популярна поп структура, като по този начин съчетават уникалната мелодия на NERVACHKA в 2 различни жанра. Текстът, както при дебюта на изпълнителката, е авторски и умело превръща самоиронията в забавление за слушателите й.

„Често в ежедневието си сме залети от различни емоции, които ни достигат на приливи и отливи. Исках да дам израз на смесените, трудните и често нежелани чувства като срам, страх и понякога дори еуфория, за които рядко говорим. Чрез иронизирането им и обединението им в т.нар. хейт, всъщност исках да покажа, че ако им дадем посока, те може да се превърнат позитивна енергия – за нас и околните“, споделя MONIKA.

Вдъхновението за музиката и текста идва точно след първото участие на MONIKA, а работата по издаването и видеото го завършват в динамично и свежо парче, което се стреми да се нареди сред хитове в българската музика. Това е именно изборът за втора песен в предстоящото EP на изпълнителката след дебютът й през декември – „Не пее сърце“. Албумът ще се състои от общо 5 песни с експериментално звучене и ще носи името на първата й песен. Официалното видео на NERVACHKA можете да откриете тук, а за да слушате песента в Spotify можете да влезете тук. Повече информация за тази и предстоящи песни на MONIKA можете да намерите на страницата й в Instagram или в YouTube профила на певицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*