последни

Марвин, Марвин – новото шоу на Никлеон

На 24 Ноември тази година стартира новото шоу на Никлеон

Главната роля в него заема Лукас Крюикшанк

 

Лукас Крюикшанк в ролята на Марвин Никлеон има чисто ново шоу Марвин Марвин и то от съвсем скоро, а вече всички полудяха по него.

Главната роля в шоуто е възложена на Лукас Краюикшанк, добре познат от тийн шоутата през последните 5 години. Той участва като гост звезда в Хана Монтана, както и в Fred: The Movie, където изпълнява ролята на Фред.

Марвин Марвин е чужденец-тийнейджър, изигран от Лукас, който е изпратен на Земята от родителите си, за да избяга от злите нашественици на родната му планета. Марвин е в основата на обмен на студенти, които трябва да се приспособят да живеят в Съединените щати и на Земята, докато неговото човешкото семейство трябва да крие, че Марвин е извънземен! Той идва от планетата Клутон, и е на 580 години и крие извънземната си форма зад човешко лице. Има способности да замразява и затопля като използва пръстите си.

В първия епизод, Марвин решава да отиде в гимназията, без да каже на никого от новото си семейство! И всяка седмица, нови бедствия се случват наляво и надясно на семейство Форман

Лукас Крюикшанк в ролята на Марвин

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*