6 неща, които трябва да направите, ако видите призрак

Не се страхувайте! Не изпадайте в паника! Това е само едно същество от друго ниво на съществуване!

Ето какво трябва да направите, ако видите призрак

Шансовете са големи, да се срещне призрак, особено щом четете тази статия. Може би ще сте на лов за призраци или дори член на групата на разследване на призрак. Но замисляли ли сте се за това, което ще направите, ако някога наистина сте лице в лице с призрак? Или какво трябва да направите? Ето 8 неща, които можете да направите, ако видите призрак:

НЕ СЕ ПОБЪРКВАЙТЕ

Не се страхувайте! Не изпадайте в паника! Това е само едно същество от друго ниво на съществуване!

Не се страхувайте! Не изпадайте в паника! Това е само едно същество от друго ниво на съществуване!

Не знаем как можем да реагираме, ако ни се яви истински призрак. Може би ще се държим смело, или ще започнем да се побъркваме, а това не е необичайно. Това е нашата инстинктивна борба породена от срещата с нещо не виждано и не познато.
Независимо дали сте на лов за призрак или спонтанно се сблъсквате с привидение (както най-често се случва), се борете с паниката и бягането. В крайна сметка, това може да е веднъж в живота, не много хора имат тази привилегия.
Въпреки, че сърцето може да затупти силно, опитайте се да останете спокойни все още. Призраците, в голямата си част, са напълно безвредни.

ОПИТАЙТЕ ДА ОБЩУВАТЕ

Да, може да сте в състояние да общувате с духа, ако това е интелигентен натрапник .
Ако това е остатъчна натрапник – един вид запис върху околната среда – тогава може би няма да е в състояние да комуникирате с него. Призракът дори няма да забележи. Това би било като да се опитвате да общувате с видео запис, без взаимодействие е възможно.
Ако това е един интелигентен натрапник, истински дух на някога живял човек – може да бъдете в състояние да получите отговор. Духът може да гледа вас, да е заинтригуван от вас и да иска да говори с вас.

Спокойно говорете с духа, просто като че ли говорите с човек, просто сте го срещнали. Представете себе си, кажете си името. Бъдете спокоен и почтителен. Няма гаранция, че ще получите отговор, звуков или по друг начин, но си струва да опитате.

НАПРАВЕТЕ СНИМКИ

Ако имате фотоапарат под ръка ръка, по всякакъв начин се опитайте да снимате дискретно духа. Дори ако това е вашата камера, мобилен телефон, за да получите някои снимки, хо използвайте най-добрата камера, с което разполагате.
Не използвайте светкавицата, те може да замаже фигурата на духа или да предизвика нежелани отражения и отблясъци. Без светкавица, това ще означава, че ще трябва да държите фотоапарата като напълно неподвижен, колкото можете докато щракне снимката. Особено в условия на слаба осветеност, за да избегнете размазване.
Направете колкото се може повече снимки, колкото можете, докато видението се вижда. Също така се правят няколко снимки, след като призракът и изчезне за целите на сравнението.
Ако имате видео рекордер, или сте с видеокамера или като функция на мобилния си телефон, това ще е дори по-добре. Първите движения и звук ще бъдат страхотно доказателства!

ПОКАНЕТЕ И ДРУГИ В ТОВА…

Ако сте сам, но има и други наблизо, в съседна стая може би, спокойно ги извикайте. Те ще помогнат да потвърдите това, което изпитвате. Още свидетели на такова събитие са по добре отколкото само един.

Той трябва да бъде спокоедн, да не вика. И да го подготвите за това, което той/те ще види.
Наличието на повече хора като лични свидетели ще означава, че те могат допълнително да документират с техните камери и записващи устройства. Колкото повече документация, толкова по-добре.

ИЗЧАКАЙТЕ ГО

Просто вижте какво ще стане. Духът може да е видим само за няколко секунди или, ако имаш късмет, за минута или повече.
Не го оставяйте сам докато видението все още се вижда, дори да го докосне някой друг. Гледайте го. Обърнете внимание на това, което прави и как той реагира. Дори и да изчезва, изчакайте малко за известно време. Може би той ще се върне.

ВРЪЩАНЕ

Това е било документирано, че призрачните явления – дали те са остатъчни или интелигентни – са склонни да се повтарят. Затова се върнете на мястото, където сте срещнали призрак. Опитайте се да го направите по едно и също време на деня и при сходни обстоятелства.
Може би ще сте късметлия за втори път. Този път, обаче, може да бъдете по-подготвени с камери и други съоръжения. Няма гаранция, разбира се, че духът ще се появи отново. Тези явления се случват, където и когато те искат само. Но сега поне ще знаете какво да правите, ако сте въвели призрак.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*