последни

Време за почивка – но къде?

Има различни видове хора, които предпочитат различни сезони за почивка. Естествено, най-предпочитани са сезоните лято и зима, тъй като почитателите на летните и зимните курорти са мнозинство.

Обикновено, повече са привържениците на летните курорти. Такива има много по морето. Например Слънчев Бряг, Поморие, Китен, Крайморие и т.н. С наближаването на летния сезон, цените за нощувки „по морето“ се увеличават. Увеличават се също и цените особено за чуждестранните туристи, които не са рядкост!

Който обича лудите купони, плажа, морето и най-вече оживеността, то тогава е почитател на летните почивки и предпочита да бъде на почивка, именно на море.

Има и друг тип хора, които също обичат почивките, но те си „падат“ по по-тихите места или пък по зимните спортове.

Във всеки случай, те предпочитат да се насладят на природата и тишината, която им предлага тя. Такива хора, обикновено посещават зимни курорти, хижи и т.н., но цените там също се високи, когато дойде зимния сезон и когато прилива на туристи се увеличи.

За съжаление, за голяма част от българите сумата, която трябва да отделят за нощувки е висока и те не могат да си я позволят.

Има, обаче едно място, което можете да посетите, независимо от сезона.

Берковица е малък град, намиращ се в областта Монтана и разположението му е свързано със Стара планина и е идеална дестинация за почивка.

Така, че ако желаете да се отърсите от така натовареното ежедневие, Берковица е идеалното място, където да си починете.
Най-добрата цена е че цените за почивка или по-точно нощувка там, не са много високи и са „по джоба“ на всяко домакинство.

Съчетанието от чист въздух, спокойствие и ниски цени, предлагащи се от хотелите, го правят идеално местенце за ваканция.

Също така, можете да се възползвате от спа услугите, които се извършват от специалисти и се предлагат в хотелите, в които можете да се възползвате от нощувки на достъпни цени!

хотелски софтуер

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*