последни

10 невероятни изпълнения във Великобритания търси талант

Talent Show

Великобритания търси талант – ето някои невероятни изпълнения

Великобритания търси талант е едно от най-добрите тв предавания правени някога. Правата са закупени от редица държави, сред които и България. Само, че при нас, името на предаването бе “България търси талант”.

Великобритания търси таланти

Кадър от “Великобритания търси талант”

И все пак, колкото по-голяма държавата, толкова повече таланти. Затова ние селектирахме 10 от най-впечатляващите изпълнения, направени по време на “прослушванията”, на които по принцип се отсяват добрите таланти, които да продължат по-нататък в шоуто.

Някои изпълнения са изключително добри, а някои дори твърде шокиращи. Просто невероятни! Едва ли някога сте подозирали, че някой е способен да направи подобно нещо. Тези хора, определено могат да бъдат наречени таланти!

Естествено, както и в България, така и във “Великобритания търси талант”, голяма част от участниците се представиха с изпълнение на песен, но имаше и доста такива, които показаха завидно добри умения и в други области. Някои от тях направо шокираха журито.

Но, стига сме Ви държали в напрежение. Ето за какво говорим:

1. Този невероятен танц разказва една прекрасна, но тъжна история. Хореографията е просто впечатляваща, но вижте сами…

2. Ето още един впечатляващ танц. Този път е показана невероятна техника от Мартин и Мариеле, която вероятно е непосилна за много от професионалните танцьори. Вижте я:

3. Тук ще видите симпатичната Ашли и нейното сладко кученце Пътци да изпълняват един доста забавен танц. Ако не сте виждали куче да танцува, съветваме Ви да изгледате това видео!

4. Тези мъже са се справили доста добре с… *****, ами вижте сами. Нека не издаваме какъв е номера им. 😉 Само ще подскажем, че е сравнително забавен. Определено им се отдава това, което правят.

5. Ето още едни забавни… танцьори.

6. Определено продуцентите на хита “Матрицата”, трябваше да наемат този човек при заснемането на филма. Така щяха да спестят доста пари от правенето на специални ефекти.

7. Този пич определено знае как да скрие да крие различни вещи… на необичайни места. 🙂

8. Този номер от “Великобритания търси талант”, определено ще накара дъха Ви да спре. Не се препоръчва за хора със слаби сърца!

9. Никой не очакваше, че тя ще го направи. Ето едно живо доказателство, че хората могат да си създадат грешно мнение и впечатление за даден човек, заради външния му вид.

10. И за десерт, оставихме най-доброто (според нас) изпълнение! Аарън Кроу ще Ви остави без дъх. Вижте сами номера му 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*